Ruta de la Tapa

Els dijous a la nit del mes de juliol són nits de tapes i de veïns i veïnes a la fresca

Enguany celebrem  la quarta edició de la Ruta de la Tapa del Bruc amb la gastronomia i els productes locals, de nou, com a protagonistes

Un any més des de l’Ajuntament del Bruc, els restaurants i bars del municipi posen en marxa durant tots els dijous a la nit del mes de juliol (6, 13 20 i 27) la proposta gastronòmica “Ruta de la Tapa del Bruc”, una iniciativa que té per objectiu promoure la gastronomia local entre els veïns i veïnes del Bruc i dels pobles del voltant i apostar pel producte local i que té el suport econòmic de comerç de la Diputació de Barcelona.

Els restaurants i bars adherits a la Ruta de la Tapa ens proposen vuit tapes inèdites amb producte local i beguda per només 4€. Per participar només cal que aconsegueixis el díptic de la ruta de la tapa als restaurants participants i segellar totes les tapes de cada restaurant. A més de conèixer les degustacions proposades per cada establiment, podràs optar al sorteig d’una nit d’allotjament per a dues persones a l’Hotel Rural del Celler de la Guàrdia o un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador de la millor tapa 2023.

Els restaurants participants de la Ruta de la Tapa 2023 són els següents: Bar Anna, Cal Còbix, Casal Familiar, Casal Montserrat Parc, La Guingueta (Bar de la piscina municipal), ), La Tasqueta, Montserrat Parc (carretera N-IIz) i Sant Jeroni.
Gaudiu de la gastronomia local a la fresca!

Restaurants participants 2023

Bar Anna
🌮 Boletes de pollastre amb pipes de carabassa sobre llit de romesco d’albergínia i oli del Bruc.

Cal Còbix
🌮 Cruixent de llagostí i cansalada a baixa temperatura amb verdures del Bruc.

Casal Familiar
🌮 Torrada de pa amb guacamole, tomàquet, tofu i cúrcuma amb oli i mel del Bruc.

Casal Montserrat Parc
🌮 Mici, carn de xai i porc condimentada amb espècies i mel mostassa del Bruc.

La Guingueta (Bar de la Piscina)
🌮 Cansalada cuita a baixa temperatura amb pebrot verd i alioli de tomàquet sec. Oli del Bruc.

La Tasqueta
🌮 Focaccia amb oli d'oliva verge extra de Can Farrés, botifarra de Ca la Montserrat, ceba caramel·litzada i gorgonzola. Opció vegetariana.

Montserrat Parc (Carretera N-IIz)
🌮 Causa Limeña, un pastís de patates amb pollastre condimentat amb herbes i oli d’oliva verge extra local

Sant Jeroni
🌮 Fingers vegans de “pollo no pollo” amb oli d’oliva verge extra del Bruc


* Tots els bars i restaurants es reserven el dret de fi d'existències d'algun dels productes de la tapa creada i amb el dret d'intercanvi d'algun dels ingredients puntualment. Pregunteu abans de demanar la tapa si hi ha algun canvi. 

Sortejos i Concursos

RESULTATS dels concursos de la Ruta de la Tapa 2023

🏆 Guanyadora del SORTEIG 👉🏻 Maria Rosa Morral 🎉 Premi d'una nit d'allotjament per a dues persones a l'Hotel Rural del Celler de la Guàrdia 🛎🛌🏻

🏆 Guanyadora del SORTEIG a la votació de la millor tapa 👉🏻 Sandra Molina 🎉 Premi d'un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador 🍽

🏅 Restaurant guanyador a la MILLOR TAPA 👉🏻 Casal Familiar del Bruc 🎉  Felicitats!

 

Sorteig de la Ruta de la Tapa

Per cada tast realitzat en un bar o restaurant adherit (tapa+beguda a 4€) es segellarà la casella del díptic en el restaurant corresponent. Les tapes es podran degustar els dijous nit del mes de juliol de 2023.
Un cop omplert tot el díptic de la Ruta amb els vuit segells dels diferents restaurants o bars participants, caldrà dipositar aquest amb les dades de contacte per entrar al sorteig d'una nit d'allotjament per a dues persones a l'Hotel Rural del Celler de la Guàrdia.

El sorteig es farà amb els 8 restaurants participants: Bar Anna, Cal Còbix, Casal Familiar, Casal Montserrat Parc, La Guingueta (Bar de la piscina municipal), La Tasqueta, Montserrat Parc (carretera N-IIz)  i Sant Jeroni

Concurs de la millor Tapa
Per tal de participar en el sorteig del Concurs de la millor tapa d’aquesta edició, caldrà omplir les dades de contacte i haver votat al millor restaurant segons la tapa presentada. També cal tenir segellat almenys, la tapa del restaurant que s’ha votat.

*Consulta les bases de la documentació