Aquest febrer estrenem una nova edició d’hivern de La Ruta de la Tapa’T

Dimecres, 31 de gener de 2024 a les 00:00

Els productes locals de temporada seran els protagonistes per degustar les creacions en forma de tapes dels bars i restaurants del Bruc.

Després de la gran participació de la Ruta de la Tapa del mes de juliol, l’Ajuntament del Bruc, els restaurants i bars del municipi posen en marxa durant els darrers quatre dijous a la nit del mes de febrer (8, 15, 22 i 29) la proposta gastronòmica “Ruta de la Tapa’T del Bruc” edició d’hivern, una iniciativa que ha funcionat molt bé a l’estiu i que segur que agradarà molt fer-la també a l’hivern.

Amb l’objectiu de promoure la gastronomia local entre els veïns i veïnes del Bruc i dels pobles del voltant i apostar pel producte local i que té el suport econòmic de comerç de la Diputació de Barcelona.

Els restaurants i bars adherits a la Ruta de la Tapa’T ens proposen sis tapes inèdites amb producte local i beguda per només 4€. Per participar només cal que aconsegueixis el díptic de la ruta de la tapa als restaurants participants i segellar totes les tapes de cada restaurant. A més de conèixer les degustacions proposades per cada establiment, podràs optar al sorteig d’un lot Bruquetíssim, edició especial amb les varietats d’olis verge extra del Peudemont de Montserrat o un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador de la millor tapa d’hivern 2024.

Els restaurants participants de la Ruta de la Tapa’T 2024 són els següents: Bar Anna, Cafeteria Queralt, Cal Noio, Casal de Montserrat Parc, Hotel El Bruc i La Tasqueta.

Gaudiu de la gastronomia local a la fresca de l’hivern!

 

Darrera actualització: 31.01.2024 | 13:09

Imatges