Alcalde

Carta de benvinguda


Benvolguts bruquetans i bruquetanes,

Avui és un dia d'emoció i esperança, perquè iniciem un nou capítol en la història del nostre poble. És un honor i un privilegi estar davant vostre com a alcalde i vull expressar la meva gratitud per la confiança que heu dipositat en mi i en el meu equip.

Avui no només assumeixo el càrrec, sinó que assumim un compromís conjunt: el compromís de treballar en coalició, d'unir les nostres forces i els nostres coneixements per a construir un futur millor. Crec fermament que, quan treballem plegats, podem assolir grans reptes.

Trencarem amb antigues barreres i superarem els desafiaments que se'ns presentin. Com a alcalde, em comprometo a liderar una administració basada en la transparència i la responsabilitat. Cadascun de vosaltres té un paper fonamental en aquest procés i vull que sapigueu que les vostres veus seran escoltades.

Treballarem incansablement per a impulsar el nostre potencial econòmic, generant i fomentant el creixement de les empreses locals, així com també vetllarem pel benestar social.

Crec en el poder de la comunitat. En el poder de la col·laboració i la solidaritat. Anem a crear espais pel diàleg, per a escoltar les vostres idees i necessitats. Plegats trobarem solucions innovadores pels problemes que ben segur ens trobarem.

El camí no serà fàcil, però amb esperança i determinació, arribarem lluny. Confio que el nostre poble es convertirà en un exemple de progrés i unitat per a tothom.

Avui els convido a somiar amb mi. A somiar amb un poble vibrant, inclusiu i pròsper. Un poble on tothom tinguin l'oportunitat de créixer i progressar.

Estic convençut que, amb la nostra passió, esforç i treball en equip, podrem fer realitat els nostres somnis. Tant se val el gran que siguin els desafiaments, sé que plegats ho aconseguirem.

Moltes gràcies.

Carles Castro i Taboada
Alcalde del Bruc

Darrera actualització: 24.07.2023 | 13:54
Darrera actualització: 24.07.2023 | 13:54