Estudi Socioeconòmic de Montserrat Parc

S’inicia el procés de redacció d’un estudi socioeconòmic de Montserrat Parc


Montserrat Parc té més de 700 parcel·les iniciades durant els anys seixanta i que avui en dia encara presenta alguns dèficits en les xarxes de serveis o en el grau d’urbanització dels seus carrers. Per aquest motiu, es tracta d’un entorn que no pot ser considerat Sòl urbà consolidat i que, entre altres coses, té les llicències d’obra suspeses des de l’any 2004.

Per tal de conèixer les dificultats de fer front a unes obres d’aquesta envergadura, des de l’Ajuntament del Bruc hem iniciat la redacció d’un estudi socioeconòmic associat a la tramitació urbanística de l’àmbit de Montserrat Parc. S’ha contractat una empresa per realitzar aquest estudi, per poder conèixer millor la situació particular de cadascuna de les persones propietàries en la seva realitat social i econòmica. Les dades recollides seran completament confidencials, d’aquesta manera podrem abordar els passos a fer amb la màxima informació possible.

 

Quins objectius té l’estudi socioeconòmic?

  • Informar de primera mà a les persones propietàries afectades de manera individualitzada i resoldre els dubtes que puguin sorgir
  • Conèixer la realitat socioeconòmica de Montserrat Parc
  • Permetre valorar l’estratègia per abordar la futura urbanització de la totalitat dels carrers i xarxes bàsiques de serveis

 

A qui va dirigit l’estudi socioeconòmic?

  • a les persones propietàries de parcel·les de l’àmbit de Montserrat Parc, i consistirà en una entrevista individualitzada a un/a representant de cadascuna d’elles.

 

Com puc participar-hi?

Aquests professionals faran una breu entrevista personalitzada que es realitzarà entre el pròxim dia 20 de desembre de 2023 i el 15 de març de 2024. Per tal de facilitar que tothom trobi el format que necessiti, existeixen les següents possibilitats:

  • una trobada presencial al Casal de Montserrat Parc
  • trucada telefònica
  • videotrucada

En qualsevol dels casos, caldrà reservar cita mitjançant:

 

Els horaris disponibles són els dimarts i dijous de 12:00 h a 19:30 h, i els dimecres de 8:00 h a 15:00 h. La durada estimada d’aquestes entrevistes serà al voltant d’uns 20 minuts i anirà a càrrec de l’empresa que ha contractat l’Ajuntament del Bruc especialment per aquest treball.

A més, el dimarts 19 de desembre a les 18:30 h al Casal de Montserrat Parc es realitzarà una sessió informativa oberta a tothom.

Darrera actualització: 23.01.2024 | 11:20
Darrera actualització: 23.01.2024 | 11:20