Els dijous a la nit del mes de juliol són nits de tapes i de veïns i veïnes a la fresca

Dilluns, 3 de juliol de 2023 a les 00:00

Enguany celebrem  la quarta edició de la Ruta de la Tapa del Bruc amb la gastronomia i els productes locals, de nou com a protagonistes

Un any més des de l’Ajuntament del Bruc, els restaurants i bars del municipi posen en marxa durant tots els dijous a la nit del mes de juliol (6, 13 20 i 27) la proposta gastronòmica “Ruta de la Tapa del Bruc”, una iniciativa que té per objectiu promoure la gastronomia local entre els veïns i veïnes del Bruc i dels pobles del voltant i apostar pel producte local i que té el suport econòmic de comerç de la Diputació de Barcelona.

Els restaurants i bars adherits a la Ruta de la Tapa ens proposen vuit tapes inèdites amb producte local i beguda per només 4€. Per participar només cal que aconsegueixis el díptic de la ruta de la tapa als restaurants participants i segellar totes les tapes de cada restaurant. A més de conèixer les degustacions proposades per cada establiment, podràs optar al sorteig d’una nit d’allotjament per a dues persones a l’Hotel Rural del Celler de la Guàrdia o un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador de la millor tapa 2023.

Els restaurants participants de la Ruta de la Tapa 2023 són els següents: Bar Anna, Cal Còbix, Casal Familiar, Casal Montserrat Parc, La Guingueta (Bar de la piscina municipal), ), La Tasqueta, Montserrat Parc (carretera N-IIz) i Sant Jeroni.

Gaudiu de la gastronomia local a la fresca!

 

Darrera actualització: 03.07.2023 | 13:31