Mesures econòmiques pel coronavirus

Dijous, 26 de març de 2020

L’Ajuntament suspèn el cobrament dels tributs de l’ORGT que es troben en període de pagament. A data d'avui, aquesta suspensió afecta els següents tributs:

Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM)

  • AMPLIEM el termini de pagament de rebuts no domiciliats fins el dia 2 de juny
  • AJORNEM els rebuts domiciliats pel banc fins el dia 1 de juny

Taxa de subministrament de l'aigua, 4t trimestre

  • AMPLIEM el termini de pagament de rebuts no domiciliats fins el dia 2 de juny 
  • AJORNEM els rebuts domiciliats pel banc fins el dia 1 de juny

L’Ajuntament suspèn el procediment de cobrament de tributs municipals per la via executiva fins a nou avís.

L’Ajuntament, amb acord amb tots els grups municipals, no cobrarà el servei municipal de l'Escola Bressol La Cadireta durant el període en què l'Escola ha estat tancada amb motiu del coronavirus. Els cobraments es reprendran quan el servei es torni a donar de la manera habitual.

L'Ajuntament, amb acord amb la comissió de festes i amb el suport de tots els grups polítics municipals, suspèn la celebració de la Festa del Timbaler (6 i 7 de juny), per considerar que en les circumstàncies de crisi sanitària actual no es donen les garanties de seguretat per a la seva celebració. El pressupost de la festa queda disponible per atendre les necessitats que es derivin de la crisi sanitària.

 

Aquestes mesures són provisionals i resten pendents de l'evolució de la situació al llarg de les properes setmanes, així com de la concreció i implementació de les ajudes d’altres administracions.

 

Per qualsevol dubte o consulta, us recordem que està disponible l'atenció telefònica de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de dilluns a divendres, de 9 a 14h i per email a bruc@diba.cat

Cuidem-nos!

Darrera actualització: 26.03.2020 | 12:06