Mesures de prevenció Covid-19 a l'Ajuntament del Bruc

Dijous, 12 de març de 2020 a les 09:00

COMUNICAT OFICIAL DE L'AJUNTAMENT DEL BRUC

Davant de l'evolució del COVID-19, l’Ajuntament del Bruc pren les següents mesures preventives des del dijous 12 al divendres 27 de març de 2020:

1. Se suspenen totes les activitats públiques organitzades per l’Ajuntament del Bruc i les activitats organitzades per les entitats socials i les extraescolars que es desenvolupen en les instal·lacions municipals del poble.

2. Se suspèn l'atenció presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), i es prioritza l'atenció telefònica i online.

3. El consultori local del Bruc recomana evitar els desplaçaments al centre que no siguin estrictament necessaris i cancel·lar les visites que no tinguin un caràcter d'urgència. Els responsables sanitaris del centre recomanen que es truqui al 061 en primera instància per evitar desplaçaments i prioritzar l'atenció domiciliària. Se suspèn el servei de pediatria.

4. L'Escola Bressol La Cadireta manté l'activitat ordinària i recomana l'entrada i recollida dels infants al centre de manera esglaonada. El servei d'acollida es manté.

5. La direcció de l'Escola El Bruc manté l'activitat ordinària del centre, així com la celebració de la Jornada de Portes Obertes d'avui dia 12 de març, a l'espera de nous comunicats del Departament d'Educació. Se suspenen totes les activitats extraescolars a partir de les 16:30h.

6. El Ple municipal del proper dimecres 18 de març se celebrarà a porta tancada.
 

Des de l'administració local es manté contacte permanent amb els departaments de la Generalitat de Catalunya responsables de la gestió del pla d'actuació d'aquest episodi epidemiològic. Qualsevol novetat respecte les mesures que cal prendre en cada moment, es farà públic en els canals de comunicació oficials de l'Ajuntament.

Prenem aquestes mesures per prudència. Fem una crida a la serenitat, a la responsabilitat i a actuar per preservar el bé comú. Disculpeu les dificultats que se’n puguin derivar.

 

Ajuntament del Bruc
El Bruc, 12 de març de 2020

Darrera actualització: 12.03.2020 | 09:42