Ruta de la Tapa

Aquest febrer estrenem una nova edició d’hivern de La Ruta de la Tapa’T


Els productes locals de temporada seran els protagonistes per degustar les creacions en forma de tapes dels bars i restaurants del Bruc.

Després de la gran participació de la Ruta de la Tapa del mes de juliol, l’Ajuntament del Bruc, els restaurants i bars del municipi posen en marxa durant els darrers quatre dijous a la nit del mes de febrer (8, 15, 22 i 29) la proposta gastronòmica “Ruta de la Tapa’T del Bruc” edició d’hivern, una iniciativa que ha funcionat molt bé a l’estiu i que segur que agradarà molt fer-la també a l’hivern.

Amb l’objectiu de promoure la gastronomia local entre els veïns i veïnes del Bruc i dels pobles del voltant i apostar pel producte local i que té el suport econòmic de comerç de la Diputació de Barcelona.

Els restaurants i bars adherits a la Ruta de la Tapa’T ens proposen sis tapes inèdites amb producte local i beguda per només 4€. Per participar només cal que aconsegueixis el díptic de la ruta de la tapa als restaurants participants i segellar totes les tapes de cada restaurant. A més de conèixer les degustacions proposades per cada establiment, podràs optar al sorteig d’un lot Bruquetíssim, edició especial amb les varietats d’olis verge extra del Peudemont de Montserrat o un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador de la millor tapa d’hivern 2024.

Els restaurants participants de la Ruta de la Tapa’T 2024 són els següents: Bar Anna, Cafeteria Queralt, Cal Noio, Casal de Montserrat Parc, Hotel El Bruc i La Tasqueta.

Gaudiu de la gastronomia local a la fresca de l’hivern!

Restaurants participants 2024


Bar Anna
🌮 Espinacs nevats amb formatge cottage, anxoveta, ratlladura de llimona i un toc d'oli del Bruc.

Cafeteria Queralt
🌮 Broqueta cruixent de llagostí amb salsa de romesco i oli del Bruc.

Cal Noio
🌮 Croqueta catalana de calçots amb botifarra negra. Del Bruc podem trobar-hi l’oli, els fruits secs per la salsa, els calçots i les darreres botifarres de Ca la Montserrat.

Casal Montserrat Parc
🌮 Dàtil amb cansalada i albergínia fregida amb mel del Bruc.

Hotel El Bruc
🌮 Caneló arrebossat de foie i rostit sobre llit de romesco. Salsa de romesco feta amb productes locals.

La Tasqueta
🌮 Entrepà cruixent de “pulled pork” amb oli d’oliva verge extra del Bruc, romaní i farigola de Montserrat.

* Tots els bars i restaurants es reserven el dret de fi d'existències d'algun dels productes de la tapa creada i amb el dret d'intercanvi d'algun dels ingredients puntualment. Pregunteu abans de demanar la tapa si hi ha algun canvi. 

Sortejos i Concursos


Resultats dels concursos de la Ruta de la Tapa'T

Guanyadora del SORTEIG Marivi Velasco Premi d'un lot Bruquetíssim edició especial amb les varietats d'oli verge extra del Peudemont de Montserrat

Guanyador del SORTEIG a la votació de la millor tapa Angel Guerra  Premi d'un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador

Restaurant guanyador a la MILLOR TAPA Cal Noio 

 

Sorteig de la Ruta de la Tapa'T

Per cada tast realitzat en un bar o restaurant adherit (tapa+beguda a 4€) es segellarà la casella del díptic en el restaurant corresponent. Les tapes es podran degustar els dijous nit del mes de febrer de 2024 (8, 15, 22 i 29).
Un cop omplert tot el díptic de la Ruta amb els sis segells dels diferents restaurants o bars participants, caldrà dipositar aquest amb les dades de contacte per entrar al sorteig d'un lot Bruquetíssim edició especial amb les varietats d’olis verge extra del Peudemont de Montserrat.

Concurs de la millor Tapa'T
Per tal de participar en el sorteig del Concurs de la millor tapa d’aquesta edició, caldrà omplir les dades de contacte i haver votat al millor restaurant segons la tapa presentada. També cal tenir segellat almenys, la tapa del restaurant que s’ha votat.

*Consulta les bases de la documentació*