Ruta de la Tapa

Guanyadors dels sortejos i concursos

S’ha acabat la Ruta gastronòmica del Bruc, i aquestes nits d’agost hem tastat molt bones tapes, hem descobert molt bon producte local i hem conegut nous indrets i racons. Ara toca, saber els guanyadors d’aquesta edició de la Ruta de la Tapa del Bruc 2020

▶️ Mireu el vídeo i descobriu cada guanyador

🏆 Sorteig de la Ruta de la Tapa
Guanyador d’un lot de productes del Bruc #Bruquetíssim
JUAN TOMÁS

🏆 Sorteig Extra de la Ruta de la Tapa ⛰️
Guanyador d’un lot de productes del Bruc #Bruquetíssim i sopar per a 2 persones al refugi Agulles 
ADELA ARTERO

🏆 Concurs de les votacions a la Millor Tapa 🌮
Sopar per a 2 persones en el restaurant guanyador de la millor tapa 2020
MERCÈ SUBILS

Moltes gràcies a tots els participants!

Una nova proposta gastronòmica per gaudir aquest estiu

Des de l’Ajuntament del Bruc, els restaurants i bars del municipi i amb el suport de la Diputació de Barcelona es posa en marxa durant tots els dijous a la nit del mes d’agost (6, 13, 20 i 27 d’agost de 2020) la proposta gastronòmica “Ruta de la Tapa del Bruc”, una iniciativa que té per objectiu promocionar la gastronomia, apostar pel producte local i reactivar el sector després de la crisi generada per la COVID-19.

Els restaurants i bars adherits a la Ruta de la Tapa ens proposen 7 tapes inèdites amb producte local i beguda per només 3,5€. Els participants de la Ruta de la Tapa poden anar amb grups de màxim 6 persones i tenen quatre dies del mes d'agost per completar tota la Ruta i participar dels sortejos i concursos. Fem una Ruta gastronòmica segura i seguint les mesures de seguretat de mans, distància i mascareta. 

Moltes gràcies i a gaudir de la gastronomia del poble.

Restaurants participants 2020

Jardí Gastronòmic Cal Cobix
🌮 Caneló de carbassó del Bruc amb pollastre escabetxat, oli de pinyons i taronja
📍 C. Bruc del Mig 56
📞 680 688 862
🕙 Dijous de 20 a 23h

La Llar del Bruc
🌮 Pa de coca amb pop de la costa, ceba tendra, pebre vermell de La Vera, amb ous campestres i oli del Bruc
📍 Passeig del Herois, 1
📞 93 771 06 35
🕙 Dijous de 20 a 23h

Restaurant Gaia (Bar Anna) 
🌮 Mini crep de pollastre amb ceba, encenalls de formatge de cabra, tomàquet confitat del Bruc i oli de l’Avi Quimet
📍 C. Bruc del Mig, 34
📞 93 771 01 04​
🕙 Dijous de 20 a 23h
📆 Tancat el dijous 20 d'agost

Cafeteria Restaurant Sant Jeroni 
🌮 Fish & Chips amb patates del territori i peix de proximitat
📍 C. Bruc del Mig 70
📞 93 771 03 40
🕙 Dijous 6 d'agost, dimarts 11, dimecres 12 i dijous 13 de 20 a 23h
📆 Tancat els dijous 20 i 27 d'agost

Blue Bar
🌮 Pizzeta crocant amb tomàquet confitat biològic de la Guàrdia, xips de verdures de temporada, parmesà, oli de Can Farrés i alfàbrega de Montserrat
📍Piscina Municipal
📞 93 771 01 01
🕙 Dijous de 20 a 23h

La Vinyanova
🌮 Panet amb ous trencats de cria de Can Pujolet, cap i tripa de l’Estable els 4 Vents i un rajolí d’oli d’oliva de la Vinayanova. Proposta d'acompanyament amb vi blanc del Celler Pascual.
📍 Masia Vinya Nova, s/n
📞 93 771 03 29 
🕙 Dijous de 20 a 23h

Refugi Agulles "Vicenç Barbé"
🌮 Torrada amb pebrot verd, botifarra del Bruc i formatge fos
📍 Afores, s/n
📞 628 78 73 90 
🕙 Divendres i dissabte de 18 a 21h


Hydest Magazine
⭕ Proposta especial per acabar la Ruta de la Tapa, una tapa vegana, dolça i silvestre. No participa en el concurs, però si acabes la ruta aquí, podràs dipositar-hi la teva butlleta
🌮 Galeta cruixent de gra de fajol amb cremós de llimona, figues i melmelada de mores silvestres del Bruc. Refresc natural de llimona, mores silvestres i rementerola
📍 C Bruc del Mig, 3
📞 93 777 49 29
🕙 Únicament el dijous 27 d'agost de 20 a 23h

* Tots els bars i restaurants es reserven el dret de fi d'existències d'algun dels productes de la tapa creada i amb el dret d'intercanvi d'algun dels ingredients puntualment. Pregunteu abans de demanar la tapa si hi ha algun canvi. 

Sortejos i Concursos

Sorteig de la Ruta de la Tapa
Als restaurants i bars participants del Bruc adherits a la Ruta de la Tapa, es podrà aconseguir de forma gratuïta el díptic de participació amb les tapes detallades de cada restaurant participant a la ruta. Per cada tast realitzat (tapa+beguda a 3,5€) es segellarà la casella del cartró en el restaurant corresponent. Un cop omplert tot el díptic de la Ruta amb els 6 segells dels diferents restaurants o bars participants, caldrà dipositar aquest amb les dades de contacte per entrar al sorteig del magnífic lot de productes del Bruc “Bruquetíssim”.
Sorteig extra: Es crea un sorteig extra per totes aquelles persones que a més a més de segellar els 6 restaurants participants del nucli, s’han calçat les botes per tastar la tapa proposada pel Refugi Agulles i han segellat també aquest establiment. El premi del sorteig extra és un Lot de productes del Bruc “Bruquetíssim” i sopar per a 2 persones al refugi Agulles “Vicenç Barbé”.

Concurs de la Ruta de la Tapa
Als restaurants i bars participants del Bruc adherits a la Ruta de la Tapa, es podrà aconseguir de forma gratuïta el díptic de participació amb la butlleta de votació de la “millor tapa” de la ruta. Caldrà omplir les dades de contacte i haver votat a la millor tapa. També cal tenir segellat almenys, la tapa del restaurant que s’ha votat. El premi del sorteig de tots els participants és un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador de la millor tapa 2020.

Entren en els diferents sortejos totes aquelles butlletes que es dipositin abans del dia 3 de setembre de 2020 a les 15h. 
Tots els guanyadors els coneixerem el dia 10 de setembre de 2020.

*Consulta les bases de la documentació

Mesures de seguretat COVID-19

Tots els bars i restaurants tenen establert el protocol i mesures de seguretat generals per als establiments de restauració elaborat per la Direcció General de Comerç. Amb un aforament, distància de seguretat i disposició correctes per prevenir contagis.

L’ús de la mascareta és obligatori per a totes les persones de 6 anys endavant. El client pot retirar-se la mascareta en el moment de consumir; però l’ha de fer servir en la resta de situacions, especialment en el moment de rebre la comanda, en qualsevol de les modalitats, en la circulació interna per l’establiment, en l’ús de serveis auxiliars i lavabos i en el moment del pagament. No estan obligades a l’ús de la mascareta les persones que presentin algun tipus de malaltia o dificultat respiratòria que es pugui veure agreujada per la utilització de la mascareta. Tampoc si, per la seva situació de discapacitat o dependència, no disposen d’autonomia per treure’s la mascareta o bé presenten alteracions de conducta que facin inviable la seva utilització.

Darrera actualització: 14.09.2020 | 14:29
Darrera actualització: 14.09.2020 | 14:29