Ruta de la Tapa

Aquest juliol torna la Ruta de la Tapa del Bruc

La gastronomia i els productes locals són els protagonistes les nits de juliol al Bruc

Un any més des de l’Ajuntament del Bruc, els restaurants i bars del municipi posen en marxa durant tots els dijous a la nit del mes de juliol (7, 14, 21 i 28) la proposta gastronòmica “Ruta de la Tapa del Bruc”, una iniciativa que té per objectiu promoure la gastronomia local entre els veïns i veïnes del Bruc i dels pobles del voltant i apostar pel producte local i que té el suport econòmic de comerç de la Diputació de Barcelona

Els restaurants i bars adherits a la Ruta de la Tapa ens proposen vuit tapes inèdites amb producte local i beguda per només 4€. Per participar només cal que aconsegueixis el díptic de la ruta de la tapa als restaurants participants i segellar totes les tapes de cada restaurant. A més de conèixer les degustacions proposades per cada establiment, podràs optar al sorteig d’una volta per a dues persones en bicicleta elèctrica pel Peudemont de Montserrat o un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador de la millor tapa 2022.

Els restaurants participants de la Ruta de la Tapa 2022 són els següents: Bar Anna, Bar Granada, Cal Còbix, Casal Familiar, La Guingueta (Bar de la piscina municipal), La Tasqueta, La Vinyanova i Sant Jeroni.

Gaudiu de la gastronomia local a la fresca!

Restaurants participants 2022

Bar Anna
🌮 Ravioli de carbassó de l’Hortet del Bruc gratinat amb bresa de verdures i formatge de cabra

Cal Còbix
🌮 Pan Vao amb costella de porc ral cuita a baixa temperatura amb soja i mel del Bruc i maduixes

Casal Familiar
🌮 Perogies, empanada vegana farcida de patates, ceba i espècies. Opcional afegir botifarra de Ca la Montserrat

La Guingueta (Bar de la Piscina)
🌮 Mini hot-dog de melós de vedella al vi negre amb oli d'oliva del Bruc

La Tasqueta
🌮 Minihamburguesa de pollastre de l’Estable dels 4 Vents amb formatge i salsa de mel de Rius de Nèctar i mostassa

La Vinya Nova
🌮 Arròs de fricandó amb vedella de l’Estable dels 4 Vents i oli de la Vinya Nova
horari: de 20 a 22h

Sant Jeroni
🌮 Tapeta d’edamames amb oli del Bruc, sèsam, tòfona negra ratllada, bitxet i sal Maldon

Bar Granada --- BAIXA PER CAUSES FAMILIARS (no participa de l'edició 2022)
🌮 Tacos de verdures locals i carn de Ca la Montserrat o tacos de verdures i tofu. Opció per a celíacs


* Tots els bars i restaurants es reserven el dret de fi d'existències d'algun dels productes de la tapa creada i amb el dret d'intercanvi d'algun dels ingredients puntualment. Pregunteu abans de demanar la tapa si hi ha algun canvi. 

Sortejos i Concursos

Sorteig de la Ruta de la Tapa
Per cada tast realitzat en un bar o restaurant adherit (tapa+beguda a 4€) es segellarà la casella del díptic en el restaurant corresponent. Les tapes es podran degustar els dijous nit del mes de juliol de 2022.
Un cop omplert tot el díptic de la Ruta amb els vuit segells dels diferents restaurants o bars participants, caldrà dipositar aquest amb les dades de contacte per entrar al sorteig del lloguer de dues bicicletes elèctriques per gaudir d'un dia al Peudemont de Montserrat.

AVÍS! El Bar Granada és baixa per causes familiars. El sorteig es farà amb els 7 restaurants restants: Bar Anna, Cal Còbix, Casal Familiar, La Guingueta (Bar de la piscina municipal), La Tasqueta, La Vinyanova i Sant Jeroni

Concurs de la millor Tapa
Per tal de participar en el sorteig del Concurs de la millor tapa d’aquesta edició, caldrà omplir les dades de contacte i haver votat al millor restaurant segons la tapa presentada. També cal tenir segellat almenys, la tapa del restaurant que s’ha votat.

RESULTATS

🏆 Guanyador del SORTEIG 👉🏻 Francisco Ramos 🎉 Premi del lloguer de dues bicicletes elèctriques per gaudir d'un dia al Peudemont de Montserrat 🚵🏻‍♀️

🏆 Guanyadora del SORTEIG a la votació de la millor tapa 👉🏻 Eulàlia Vega  🎉 Premi d'un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador 🍽️

🏅 Restaurant guanyador a la MILLOR TAPA 👉🏻 Bar Anna 🎉  Felicitats!

*Consulta les bases de la documentació