Experiència Artesana

Experiència Artesana és un esdeveniment que neix el 2021 a la comarca de l’Anoia amb la finalitat de generar experiències al voltant de l’artesania a través de la formació i de la difusió de la cultura artesana.

La proposta s’emmarca dins el projecte Anoia en Transició, i vol apropar la cultura artesana, tant als artesans i artesanes de la comarca, que tenen una relació més professional amb l’artesania, com al públic local, que d’una manera més àmplia, pugui percebre-la des d’una vessant més lúdica o experiencial.

Un programa de diverses activitats repartides en quatre poblacions: El Bruc, Copons, La Llacuna i Sant Martí de Tous.

Propostes que ens porten a establir un diàleg entre les mans i el material, apropar-nos als oficis i els processos creatius, conèixer el potencial de l’artesania junt a altres disciplines i adquirir eines per enfortir els nostres projectes.

L’esdeveniment està organitzat per Anoia en Transició, impulsat pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Anoia, els ajuntaments del Bruc, Copons, La Llacuna i Sant Martí de Tous i Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat.

Darrera actualització: 18.01.2024 | 12:27
Darrera actualització: 18.01.2024 | 12:27