Enganxa't a les Agulles

Nova campanya comercial


Acció de dinamització comercial que fidelitza les compres realitzades per la clientela i alhora dóna a conèixer als infants la regió de les Agulles de Montserrat que se situen dins del municipi.

Per cada compra superior a 5€, l’establiment donarà UN cromo per omplir el pòster. Els cromos s’obtindran per les compres realitzades dins del període de la campanya, que va de l’1 de desembre de 2020 a l'1 de març de 2021.

Un cop omplert tot el pòster amb els diferents cromos enganxats caldrà dirigir-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament del Bruc per emplenar la butlleta de participació al sorteig del talonari de Vals de descompte per gastar ens el comerços del Bruc valorat en 200€.

Els pòsters estaran disponibles de forma gratuïta als diferents establiments adherits a la campanya, així com a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament del Bruc.
-    Ca la Montserrat
-    Cal Rial
-    Charter Supermercat
-    Forn Alemany
-    Pastisseria El Timbaler
-    Peixateria Povill
-    Estanc del Bruc “Carlets”
-    Motos Esteve
-    Sublim
-    La Pelu del Bruc
-    Cristina i Albert Perruquers
-    Ho’oponopono
-    Perruqueria Ruth

Premis i sorteig
El sorteig es realitzarà el dilluns 8 de març de 2021 a l’Ajuntament del Bruc. El dia del sorteig s’extrauran dues butlletes, la primera extreta serà la butlleta guanyadora i la segona serà la butlleta de reserva en cas que no es pugui fer entrega del premi a la butlleta guanyadora.
Es notificarà el guanyador a través dels canals d’informació municipals i l’Ajuntament es posarà en contacte amb el guanyador/a per tal de fer entrega del premi.
Els vals de descompte tindran validesa fins el dia 31 de juliol de 2021. Degut a la situació sanitària actual, l’Ajuntament ha modificat els terminis.

 

Campanya comercial de l’Ajuntament del Bruc amb el suport de la Diputació de Barcelona, 2020
Contingut Jordi López Camps
Il·lustracions Lola Goicoa Ayxendri

Guanyadora del val per un valor de 200€


La Jana, Pubilla del Bruc va fer els honors d'extreure les dues butlletes del concurs de la campanya comercial "Enganxa't a les Agulles" coincidint amb el #8M dia internacional de les dones.

La GUANYADORA del sorteig: Magdalena Carbonero (número d'àlbum entregat 131)
La segona butlleta guanyadora i que era la reserva és la d'en Francisco Gonzalez (número d'àlbum entregat 96)

Aquesta campanya comercial ha tingut una gran participació amb 237 àlbums entregats.

Darrera actualització: 10.03.2021 | 11:10
Darrera actualització: 10.03.2021 | 11:10