"esTIC+aprop", un projecte que apropa l'ús dels dispositius electrònics a les persones grans del Bruc

Des de l’Ajuntament us volem informar del projecte esTIC+aprop, que juntament amb el Consell Comarcal de l’Anoia iniciarem al nostre municipi.

El projecte va dirigit, principalment, a les persones majors de 65 anys del nostre municipi, amb la intenció d’aprendre a utilitzar el mòbil o la tauleta i tots els seus usos (fer videotrucades a familiars i amistats, demanar hora al metge, fer compres, cercar informació, participar en tallers i cursos virtuals, etc.).

Vols rebre la formació digital?
Registra't en aquest formulari enllaç

Així doncs, per fer-ho possible, una persona voluntària formada i acreditada es trobarà amb la persona gran interessada en aprendre a com utilitzar el seu telèfon mòbil o tauleta.

Busquem a persones que vulguin dedicar una mica de temps a explicar a persones grans del municipi com millorar l'ús del mòbil, ordinadors o tauletes digitals, afavorint l'accés a les noves tecnologies.

Ompliu el formulari que tenim a continuació i per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament del Bruc trucant al 93 771 00 06 de dilluns a divendres de 9 a 14h i els dimecres de 16 a 19h.

La participació en el projecte és gratuïta i voluntària, i es farà seguint totes les normatives de salut i seguretat relacionades amb la COVID-19.

Vols ser voluntari/a ?
Omple el formulari que tens a continuació

Tanca Formulari

Voluntari pel projecte "esTIC+aprop"

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.