"esTIC+aprop", un projecte que apropa l'ús dels dispositius electrònics a les persones grans del Bruc

Des de l’Ajuntament us volem informar del projecte esTIC+aprop, que juntament amb el Consell Comarcal de l’Anoia iniciarem al nostre municipi.

El projecte va dirigit, principalment, a les persones majors de 65 anys del nostre municipi, amb la intenció d’aprendre a utilitzar el mòbil o la tauleta i tots els seus usos (fer videotrucades a familiars i amistats, demanar hora al metge, fer compres, cercar informació, participar en tallers i cursos virtuals, etc.).

Vols rebre la formació digital?
Registra't en aquest formulari enllaç

Així doncs, per fer-ho possible, una persona voluntària formada i acreditada es trobarà amb la persona gran interessada en aprendre a com utilitzar el seu telèfon mòbil o tauleta.

Busquem a persones que vulguin dedicar una mica de temps a explicar a persones grans del municipi com millorar l'ús del mòbil, ordinadors o tauletes digitals, afavorint l'accés a les noves tecnologies.

Ompliu el formulari que tenim a continuació i per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament del Bruc trucant al 93 771 00 06 de dilluns a divendres de 9 a 14h i els dimecres de 16 a 19h.

La participació en el projecte és gratuïta i voluntària, i es farà seguint totes les normatives de salut i seguretat relacionades amb la COVID-19.

Vols ser voluntari/a ?
Omple el formulari que tens a continuació

Tanca Formulari

Voluntari pel projecte "esTIC+aprop"

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

Protecció de dades

Per tal de realitzar la petició, necessitem el vostre consentiment exprés i, per tant, caldrà que marqueu la casella “SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT”.

Abans de prestar el vostre consentiment cal que llegiu la informació de protecció de dades següent:

Responsable: 

Ajuntament del Bruc
Adreça: Bruc del Mig, 55, 08294 El Bruc
Telèfon: 93 771 00 06
Correu electrònic: bruc@bruc.cat

Finalitat:

Gestió de l’enviament del formulari.

Legitimació:

Consentiment de la persona interessada.

Destinataris:

Les dades no seran cedides a tercers, tret d’una obligació legal.

Exercici de drets:

Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament de les vostres dades a través de la seu electrònica.

Més Informació:

Podeu trobar més informació a l'apartat de protecció de dades