"esTIC+aprop", un projecte que apropa l'ús dels dispositius electrònics a les persones grans del Bruc

Dilluns, 2 de novembre de 2020

Des de l’Ajuntament us volem informar del projecte esTIC+aprop, que juntament amb el Consell Comarcal de l’Anoia iniciarem al nostre municipi.

El projecte va dirigit, principalment, a les persones majors de 65 anys del nostre municipi, amb la intenció d’aprendre a utilitzar el mòbil o la tauleta i tots els seus usos (fer videotrucades a familiars i amistats, demanar hora al metge, fer compres, cercar informació, participar en tallers i cursos virtuals, etc.).

Així doncs, per fer-ho possible, una persona voluntària formada i acreditada es trobarà amb la persona gran interessada en aprendre a com utilitzar el seu telèfon mòbil o tauleta.

La participació en el projecte és gratuïta i voluntària, i es farà seguint totes les normatives de salut i seguretat relacionades amb la COVID-19.

Des de l’Ajuntament, us animem a poder participar en aquesta iniciativa que estem segurs que ajudarà a les persones grans a estar connectades i comunicades.

Ompliu l'enquesta que us adjuntem per rebre la formació digital.

Busquem a persones que vulguin dedicar una mica de temps a explicar a persones grans del municipi com millorar l'ús del mòbil, ordinadors o tauletes digitals, afavorint l'accés a les noves tecnologies.

Ompliu el formulari (link) que tenim a continuació i per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament del Bruc trucant al 93 771 00 06 de dilluns a divendres de 9 a 14h i els dimecres de 16 a 19h.

Darrera actualització: 12.11.2020 | 09:12