Comunicat de l'Institut Català de la Salut sobre els canvis organitzatius del servei d'atenció sanitària del consultori del Bruc

Dimecres, 20 de gener de 2021 a les 00:00

Arran d’alguns contratemps i canvis imprevistos en diferents serveis sanitaris i circuits vinculats amb la disponibilitat de professionals assistencials de l'ABS d' Esparreguera, us informen que durant el mes de gener del 2021 la població adulta del Bruc que estava assignada al metge de família, Dr. Juan Robles, s'ha assignat de manera temporal a la metgessa de família, Dra. Gemma Puig.

L' equip directiu de l'ABS Esparreguera està treballant en la reorganització de serveis sanitaris tenint en compte la propera obertura del nou Consultori Local d' Atenció Primària a Collbató prevista pel dia 1 de febrer. Això implicarà la incorporació d’alguns canvis per a la població d’El Bruc:

 1. La població adulta que fins ara tenia assignat el metge de família, Juan Robles, se’ls assignarà al Dr. Joan Porta com a metge de família i a Ia infermera, Sra. Assumpció Rehués, en horari de matins de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h.
  La ciutadania podrà sol·licitar un altre professional que estigui disponible (segons càrregues de treball) als punts d’ atenció dels CAPs Esparreguera o Collbató.
   
 2. Es tornarà a apropar el servei de pediatria amb el següent horari d’atenció presencial:
  Dimarts tarda: en el Consultori Local del Bruc
  Dilluns, dimecres, dijous i divendres matins: en el nou Consultori Local de Collbató.
   
 3. La programació de les visites presencials es farà segons criteri i valoració dels professionals assistencials.
   
 4. Qualsevol sospita de simptomatologia compatible amb la COVID19 s’ha de dirigir al CAP Esparreguera, per ser atès a la Consulta de respiratori i poder realitzar la prova per a la detecció del Coronavirus.
   
 5. Per a qualsevol consulta o petició de la ciutadania, hi ha disponibles, com fins ara, les següents vies de contacte amb el centre:
 • Trucant al Servei de ‘Programació de visites de l’ICS 93 326 89 01
 • Enviant un missatge al web programació de visites ics.gencat.cat
 • Trucant al consultori del Bruc 93 771 01 31, de dilluns a divendres de 8 a 15 h i al CAP Esparreguera 93 770 00 81, de dilluns a divendres de 14 a 20 h.

Nota: la cobertura dels serveis assistencials es pot veure afectada en funció de la disponibilitat de professionals.
Aquests canvis entraran en vigor amb l’obertura prevista del nou consultori de Collbató.

Darrera actualització: 21.01.2021 | 10:06