Catàleg Arbres d'interès local

Pensem en positiu i sabem que tot anirà bé, que tornarem a trepitjar terra molla, a olorar pi fresc i a perdre’ns pel laberint de les Agulles de Montserrat. És per això que tenim tantes ganes de presentar-vos aquest catàleg d’arbres d’interès local que teníem entre mans i no vam poder anunciar-vos abans que aquesta situació sanitària ens fes aturar per cuidar-nos des de casa.

Aquest catàleg neix d’una banda per difondre l’existència dels arbres singulars del poble que destaquen per alguna característica que els fan rellevants per les seves dimensions, la seva raresa, la singularitat del lloc on són, la seva història, etc. D’altra banda posar-los en valor com a patrimoni natural del poble per protegir-lo i millorar el seu estat de conservació i que puguin ser gaudits tot fent una caminada per contemplar la seva bellesa i el seu entorn.

També és una petita mostra de les virtuts del treball col·laboratiu on, la suma de petites aportacions individuals ha permès obtenir un resultat final molt valuós en forma de llibret, coordinat i fotografiat per en Jordi Noves, veí bruquetà que ha plasmat l’energia de cada arbre, amb l’ajuda tècnica, el treball de camp i les geoposicions de diferents membres, entre ells, els companys de l’ADF El Bruc.

Us convidem, un cop tot acabi, venir a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana) de l’Ajuntament a comprar-lo o consultar-lo online per descobrir el nostre entorn, els nostres jardins i el nostre parc natural de Montserrat.

Darrera actualització: 3.07.2020 | 09:36
Darrera actualització: 3.07.2020 | 09:36