Xerrada informativa i consultes sobre el Pla Especial urbanístic de protecció del Patrimoni del Bruc i catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 00:00

Durant el mes de maig ha començat a executar-se la primera fase del Pla especial urbanístic de protecció del patrimoni del Bruc.

Un Pla especial de protecció del patrimoni i catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals és un document normatiu que permet als ajuntaments protegir el patrimoni més significatiu del municipi. Serveix per a la gestió urbanística i la protecció dels elements del patrimoni immoble amb valor historicoarquitectònic i del patrimoni arqueològic, així com del patrimoni natural, ambiental i paisatgístic, que s’incorporen als plans urbanístics municipals.

La redacció d’aquest Pla Especial anirà a càrrec del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona (SPAL) en col·laboració amb l’Ajuntament del Bruc.

La finalitat és la conservació, la investigació, la difusió i el foment del patrimoni arquitectònic, històric i ambiental del municipi, de tots aquells béns que mereixen una protecció i una defensa especial, de manera que puguin ésser gaudits pels seus veïns i els puguem transmetre en les millors condicions a les generacions futures.

Així doncs, i vistes les vostres consultes i inquietuds rebudes, ens agradaria poder-vos explicar de forma més detallada i presencial tot el que suposa la confecció del Pla Especial de Protecció del Patrimoni i Catàleg de Béns Arquitectònics, Històrics i Ambientals del Bruc.

Us proposem una xerrada informativa càrrec del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona (SPAL) pel pròxim dijous dia 21 de setembre a les 17:00h a la sala de Plens de l’Ajuntament del Bruc.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 771 00 06

Darrera actualització: 15.09.2023 | 13:16

Imatges