Un any més, l’Ajuntament del Bruc va organitzar un seguit d’actes en el marc del 25N, el Dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones

Dimarts, 28 de novembre de 2023 a les 00:00

El dimecres 22 de novembre a la tarda es va fer la lectura del manifest a la sala Mateu Claramunt del Casal Familiar i tot seguit una representació de píndoles teatrals de les Males Dones, humor i sàtira per a tots els gèneres que feien reflexionar sobre situacions quotidianes.

A l’endemà, dijous 23 i en coordinació amb la secció sindical de la Intersindical, es va presentar a totes les treballadores i treballadors de la corporació el Pla d’Igualtat intern que es va aprovar en sessió plenària el mes d’octubre. Es va portar a terme per part de la comissió d’igualtat, en Rafel Galvan, tinent d’alcalde i regidor d’igualtat i l’Anna Badell. Seguidament es va presentar el Protocol d’Assetjament sexual i/o per raó de sexe, a càrrec d’Anna Castro, delegada de la Intersindical de l’Ajuntament del Bruc. L’Ester Rocabanyera, secretària nacional d’igualtat de la intersindical ens va parlar sobre la importància de la Detecció i denúncia dels micromasclismes a la feina.

Finalment es va fer la lectura del manifest a la plaça del Pati de Can Casas i l’acte simbòlic de posar un llaç de color lila a un dels arbres de la plaça per sensibilitzar encara més a la societat.

Darrera actualització: 28.11.2023 | 10:54