Torna la tradicional Fira de Nadal del Bruc i oferirà els productes del Mercat de pagès Origen Montserrat i mostres d’artesania local

Dilluns, 11 de desembre de 2023 a les 00:00

Aquesta nova edició de la Fira inclourà un any més la tradicional fira d’artesania local a més de la Festa d’Hivern del mercat Origen Montserrat, una cita ideal per adquirir productes d’alt valor gastronòmic del Parc Rural del Montserrat i participar en moltes activitats per a tots els públics.

El diumenge 17 de desembre El Bruc celebra la Festa d’Hivern del Mercat Origen Montserrat juntament amb la tradicional Fira de Nadal. Una vegada més, doncs, la plaça del Pati de Can Casas s’omplirà de parades de productors del Parc Rural del Montserrat i d’activitats per a tota la família, la majoria relacionades amb els productes de proximitat del territori. A partir de les 10h del matí i fins a les set de la tarda, els visitants podran comprar vi, mató i formatges, oli d’oliva verge extra, i tota mena de fruites i verdures de l’horta ecològica cultivades al Parc Rural. També s’hi podran trobar els productes d’artesania local.

10h Mercat Origen Productors del Parc Rural del Montserrat, fira d'artesania i entitats locals, exposició del pessebre
10h Taller de joieria inscripcions
11:30h Concert de Nadal, a càrrec de la Banda de Música del Bruc
11:45h Taller d'espelmes inscripcions
12h Visita guiada “El Bruc de la Parròquia” (entre el Montserrat i l’Illa), a càrrec d’Anoia Patrimoni. Inscripcions: https://www.anoiapatrimoni.cat/botiga/el-bruc-medieval-entre-el-montserrat-i-lilla/
12:30h Concert, a càrrec de Mariscal
12:45h Vermut de La Marató de TV3, a càrrec dels veïns i veïnes del Bruc
14:30h Sorteig d’un lot de productes gastronòmics del Parc Rural del Montserrat
16h Taller de joieria inscripcions
17:30h Taller de macramé, farem una bufanda inscripcions
18h Improshow
18h Xocolatada popular

El mercat de proximitat Origen Montserrat s’inspira en els valors de sostenibilitat, i és per això que es té especial cura a l’hora de reduir embalatges, materials d’un sol ús i residus en general.

Un mercat per difondre el valor gastronòmic de Montserrat

El mercat de pagès Origen Montserrat va néixer el 2022 per difondre el valor gastronòmic dels productes de proximitat propis del Parc Rural del Montserrat, amb seu al Bruc (Anoia) i a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). A més de les parades de venda directa dels propis pagesos de la zona que ofereixen els seus productes d’alta qualitat, les festes del canvi d’estació fan que la visita al mercat sigui una experiència molt més completa, ja que durant tot el matí se celebren múltiples activitats per a tots els públics.

El mercat Origen Montserrat està organitzat pel Parc Rural del Montserrat amb el suport de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments del Bruc i Olesa de Montserrat. Se celebra amb periodicitat mensual al municipi d’Olesa de Montserrat (cada primer dissabte de mes), i quatre vegades l’any es fa coincidir amb una gran Festa del canvi d’estació per tal que l’experiència de visita al mercat sigui molt més completa, tant a Olesa com al Bruc.

Darrera actualització: 11.12.2023 | 11:32

Imatges