Revetlla de Sant Joan 2020 al Bruc, una revetlla diferent

Diumenge, 21 de juny de 2020 a les 00:00

Aquest any la revetlla de Sant Joan no podrà celebrar-se com és habitual al Bruc, amb l'encesa de la foguera de la zona esportiva, la coca i el cava popular i el sopar de cistella a la plaça del pati de Can Casas. 

Amb tot, l'organització de la Flama del Canigó ha volgut adaptar la tradició i la flama arribarà als pobles en cotxe. 

Aquest any la Flama del Canigó porta el lema "Enguany, encenc la flama per tu" i arribarà en cotxe a les 19h a Can Casas a on es llegirà el manifest. A la plaça, un nen o nena del poble farà el primer relleu i iniciarà la volta que seguirà alguns carrers del nucli del poble (carrer Montserrat, carrer, Bruc del Mig i carrer Parròquia). Els relleus seran d'un o dos corredors.

Al llarg del recorregut, que es farà amb el suport de l'ADF El Bruc, totes aquelles persones que vulguin recollir el foc de la flama poden esperar davant de les seves cases o en algun lloc del recorregut per encendre-la. Sempre que es mantingui la distància de 2 metres de seguretat que Protecció Civil recomana per aquesta revetlla o es porti mascareta, i mai en grups que superin les 20 persones.

Aquestes són les principals novetats en les recomanacions del comitè tècnic del PROCICAT de Protecció Civil per aquesta verbena:
    • Revetlla en grups familiars i amics amb un màxim 20 persones
    • Activitats a la via pública amb un màxim de 20 persones
    • En els restaurants
        ◦ als espais tancats amb un màxim del 50% de l'aforament
        ◦ a l'aire lliure  amb un màxim del 75% de l'aforament
    • No utilitzar el gel hidroalcohòlic si s'ha de fer servir pirotècnia, perquè és inflamable
    • No llenceu coets ni petards a menys de 500 metres d'una zona boscosa, amb especial atenció a les urbanitzacions de Montserrat Parc, Bruc Residencial i Mas Grau a on està prohibit llençar coets al costat de les cases. 
    • Anoia Verda recomana no treure els cubells la nit del 23 de juny

Us desitgem una bona revetlla de Sant Joan, amb coca local i cava!

Celebrem el solstici d'estiu!

Darrera actualització: 21.06.2020 | 20:07