Reunió amb la Direcció General de Transports

Dimarts, 16 de gener de 2024 a les 00:00

El passat dia 20 de desembre del 2023, l'alcalde Carles Castro i el 1r tinent d'alcalde Rafel Galván, es van reunir de forma telemàtica amb els representants de la Direcció General de Transport Públic per Carretera i Mobilitat, per plantejar la situació actual crítica del servei que dona MONBUS al Bruc, i amb la motivació afegida de fer arribar una sèrie de queixes i reclamacions que els veïns ens han comunicat per diversos mitjans.

Es van exposar diversos aspectes necessaris com l'increment dels horaris i ampliació de freqüències del servei ambdós sentits. Amb aquesta mesura aconseguiríem comunicar-nos millor amb els centres mèdics tant de Martorell, Barcelona o Igualada, alhora que milloraria també la comunicació entre urbanitzacions i nucli.

Vam demanar la revisió d'horaris i comunicació amb les universitats, Central i Autònoma, que acaben classes tard i quan surten, no hi ha oferta per transport públic que comuniqui amb El Bruc.

Un altre tema que es va plantejar és la necessitat de canvi d'ubicació de la parada que actualment es fa a l'altra banda de l'Hotel del Bruc, bàsicament per una qüestió de seguretat. Aquesta petició estava reforçada per una carta dels pares i usuaris plantejant una alternativa que els deixés més a prop del centre del Bruc, minimitzant els riscos de seguretat viària de forma considerable.

Un cop exposades les nostres peticions, ens vam emplaçar a finals del mes de gener per una nova reunió i fer una valoració de les peticions presentades. Us mantindrem informats dels acords als quals puguem arribar.

Darrera actualització: 17.01.2024 | 20:48