Reunió amb el Consell de la Gent Gran de l'Anoia per comentar les accions locals d'aquest any

Dijous, 11 de gener de 2024 a les 00:00

El dimecres 10 de gener, Rafel Galvan, Regidor de la Gent Gran i Anna Badell, referent de la Gent Gran al Bruc, van mantenir una reunió amb Enric Esquer, President del Consell de la Gent Gran de l’Anoia, i Jordi Gifre, actiu col.laborador de l’esmentat Consell.

Des del Consell de la Gent Gran de l’Anoia, un cop aprovat el Pla Comarcal de les Persones Grans (2024-2028) al Ple de novembre del Consell Comarcal de l’Anoia, es vol ajudar als Ajuntaments de la comarca a implementar el màxim d’accions pertinents per aconseguir els objectius definits en el mateix.

En aquesta trobada es van posar de manifest totes les accions locals que estem desenvolupant per millorar la qualitat de vida de les persones grans dins el nostre municipi. I com a Ajuntament ens comprometem fermament en continuar treballant en aquells aspectes amb mancances, com pot ser la millora del transport públic per facilitar els desplaçaments entre els diferents zones del nostre municipi i la comunicació amb altres municipis, així com també el compromís de la creació del Consell de les persones grans del Bruc.

Darrera actualització: 11.01.2024 | 13:30