Projecte NEXES, recursos per a l'ocupació

Dilluns, 21 de de setembre de 2020 a les 14:00

Les dues píndoles competencials que es faran al Bruc aquesta tardor formen part del projecte Nexes que s'acaba d'implementar a la comarca. Les empreses també poden oferir pràctiques a persones que estiguin en procés de recerca de feina

El Projecte Nexes és un dispositius orientat a l'ocupació que ofereix recursos i vincula persones, empreses de la comarca i administració pública. És un complement al servei d'ocupació i orientació laboral que oferim des de l'Ajuntament del Bruc. Hi poden accedir tots els demandants d'ocupació del Bruc.

El projecte es composa de dues accions principals: les píndoles formatives competencials i les pràctiques a empresa

Píndoles competencials. Píndoles formatives sobre competències laborals que es fan en sessions de grup de duració curta amb una metodologia activa, participativa i de treball cooperatiu relacionades amb dinàmiques i accions vivencials.

L'Ajuntament del Bruc ha sol·licitat dues sessions adaptades a les necessitats detectades per la tècnica d'orientació laboral del Bruc:

El Mercat de Treball a l'Anoia
7 d'octubre, 10 a 11:30h a la  Sala de Plens, Can Casas

La comunicació per a la recerca de feina
11 de novembre, 10 a 11:30h a la  Sala de Plens, Can Casas

Inscripcions al formulari online (veure sota) o trucant al 93 771 00 06

Pràctiques a empreses. A través de la tècnica del projecte, coordinada amb la nostra tècnica local, es contacten les empreses, es fan els convenis (amb assegurança mèdica) i s'acompanya a les persones fan pràctiques de manera personalitzada. La metodologia de les pràctiques a empreses es basaran en un acompanyament a la persona participant.

Des de l'Ajuntament s'ha fet arribar informació i el contacte de la tècnica comarcal a totes les empreses i comerços del poble (Laia Pascual, aeo@anoia.cat).

Aquest projecte es desenvolupa al Departament de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Anoia i està subvencionat per la Diputació de Barcelona i cofinançat pel Consell Comarcal de l’Anoia, pel que no suposa cap cost l'Ajuntament del Bruc ni per a les empreses.

Darrera actualització: 22.09.2020 | 12:05