Portes obertes de l'Escola Bressol La Cadireta del Bruc

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 00:00

Us presentem l'Escola Bressol La Cadireta, un centre educatiu d'atenció exclusiva al primer cicle d'educació infantil (0-3 anys), ubicat al municipi del Bruc, en un entorn privilegiat. 

Es posa a l'infant al centre, atenent també les necessitats de les famílies respecte a la cura i el desenvolupament del seus fills i filles.

Una llar d'infants municipal de gestió directa i que degut a la crisi sanitària no va poder realitzar les portes obertes habituals per presentar als nous pares i mares la filosofia, pedagogia i instal·lacions amb les que ens trobem, és per això, que s'ha realitzat aquest document audiovisual on es resumeix els principals caràcters a transmetre. Esperem que molt aviat i sota una cita prèvia ens podem veure i palpar de primera mà aquest relat.

Des de l'Escola Bressol La Cadireta han facilitat un document de preinscripció NO OFICIAL a l'Ensenyament de Primer Cicle d'Educació Infantil per al curs 2020-2021. Descarregeu-vos el document (autocompletable) i el podeu fer arribar a l'Escola Bressol per correu electrònic a8063230@xtec.cat, o a través d'un tràmit genèric telemàtic a l'Ajuntament del Bruc.

 

 

Darrera actualització: 06.05.2020 | 09:48