Piscina Municipal 2020, una temporada diferent

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 15:00
Aquest any l'Ajuntament del Bruc ha valorat que era molt important obrir la piscina perquè tothom la pogués gaudir, especialment els infants del poble que no han pogut assistir a l'escola des del tancament de les escoles a mitjans de març. Malgrat totes les dificultats afegides per garantir la seguretat sanitària que evités la transmissió del virus i les incerteses vinculades amb la crisi sanitària, s'ha obert de l'1 de juliol al 13 de setembre ininterrompudament, amb un aforament màxim de 125 persones. Per poder fer el seguiment de l'aforament en cada moment, s'ha habilitat una aplicació mòbil a on es podia consultar l'aforament a temps real.
 
La proposta del sistema d'accessos inicial s'ha basat en l'estudi dels accessos al recinte de l'any passat i s'ha prioritzat l'accés amb abonaments davant dels tiquets. Gràcies al seguiment setmanal dels accessos, s'han pogut fer tots els 443 abonaments sol·licitats. En cap moment s'ha hagut de denegar l'accés a cap abonat per haver superar l'aforament màxim.
 
Des de l'Ajuntament, volem agrair la comprensió i l'ús responsable que tothom n'ha fet i la bona gestió de l'empresa concessionària dels serveis de control, neteja i socorrisme, l'empresa de manteniment i control de la qualitat de l'aigua i la concessionària del Blue Bar, així com a la brigada per l'adequació i el manteniment del recinte. Esperem que tothom n'hagi gaudit i fins la propera temporada.
Darrera actualització: 14.09.2020 | 15:51