L’angelet, el ratolí i la fada de les dents ja tenen autorització!

Dimarts, 21 d'abril de 2020 a les 00:00

Tot i el confiament, sabem que l'Angelet, el Ratolí Pérez i la Fada de les dents segueixen visitant les cases dels nens i nenes per portar un regal cada vegada que els hi cau una dent. A aquests tres éssers màgics, no hi ha res que els faci més feliços que veure els nens i les nenes contents.

L'Hereu i la Pubilla del Bruc han fet mans i mànigues per aconseguir una autorització de mobilitat especial de l'Ajuntament del Bruc perquè l'Angelet, el Ratolí Pérez i la Fada de les dents puguin fer allò que fan millor amb tota la tranquil·litat del món. A partir d'ara, l'Angelet, el Ratolí Pérez i la Fada de les dents podran anar a les cases a canviar regals per dents.

Si us cau una dent durant el confinament, només heu de triar qui voleu que us porti el regal i omplir el formulari que veieu a l'apartat de la dreta (mireu bé, dintre dels PDFs, hi ha uns camps per omplir, és molt important que hi posi el nom del nen o la nena). Quan ho tingueu omplert, ens la podeu enviar per email a comunicacio@bruc.cat i els hi farem arribar.
Si necessiteu que us enviem una carta més personalitzada, sisplau, envieu un correu electrònic a comunicacio@bruc.cat o un missatge de whatsapp al 656 94 45 78

Cuideu-vos!

* Les il·lustracions són de la Rita López, una jove en pràctiques del programa Garantia Juvenil a l'Ajuntament del Bruc

Darrera actualització: 21.04.2020 | 14:23