L’alcaldessa del Bruc participa al ple del Patronat de la Muntanya de Montserrat

Dijous, 2 de desembre de 2021 a les 00:00

El Patronat de la Muntanya de Montserrat, entitat en què hi participa l’Ajuntament del Bruc, ha celebrat aquest dimarts al Palau de la Generalitat el seu Ple anual presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, el senyor Pere Aragonès. L’alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño, ha participat d’aquesta reunió que no se celebrava, degut a la pandèmia de la COVID-19, des de l’any 2019.

En el Ple es va posar de manifest la importància del Patronat i dels ajuntaments membres en la dinamització del territori. Alhora es van analitzar i repassar temes del darrer any com el descens de visitants al Monestir de Montserrat, els comptes anuals dels dos darrers anys, les tasques de manteniment realitzades en camins, equipaments públics, entorns forestals i franges antiincendis, i la situació actual en temes de biodiversitat.

El Patronat de la Muntanya de Montserrat es va crear l’any 1950 i compta amb la representació de la Generalitat de Catalunya; els ajuntaments del Bruc, Collbató, Monistrol de Montserrat i Marganell; els consells comarcals de l'Anoia, el Bages i el Baix Llobregat; la Diputació de Barcelona, l’administració central de l’Estat, i el Monestir de Montserrat i de Sant Benet.
 

Darrera actualització: 03.12.2021 | 14:52