L'Ajuntament del Bruc s'adhereix a la campanya de sensibilització sobre la violència masclista amb motiu del 25N

Dimecres, 25 de de novembre de 2020 a les 00:00

Avui dimecres es commemora arreu del planeta la data del 25N, el Dia Mundial per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. 

Amb el lema “No t’ho callis”, Al Bruc s’han realitzat dos models de mascareta amb temàtica del 25N. Es poden passar a recollir a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana) i fer, si es pot, una donació voluntària. (Fins exhaurir unitats).
Les donacions seran íntegrament per a una entitat social que dóna suport a les víctimes de violència masclista.

L’Ajuntament del Bruc, es va sumar en el darrer ple del passat dimecres 18 de novembre a llegir el manifest del 25N per a commemorar i visibilitzar aquesta data i tot el que representa. Podeu llegir-lo a l’apartat documents.


El servei de joventut del Bruc també s’adhereix a la campanya impulsada des d’Anoia Jove

Cada dia de la setmana s’abordarà, mitjançant les xarxes socials i adreçant-se als i les joves, un tipus de violència masclista: física, psicològica, sexual, simbòlica, econòmica i institucional.

Per això, el Servei de Joventut del Bruc, s’adhereix a la campanya impulsada des d’Anoia Jove, departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia, adreçada als i les joves, amb la voluntat de sensibilitzar-los al voltant d’aquesta data destacada i implicar-los en l’erradicació d’aquest fenomen.

Es tracta, concretament, d’una campanya interactiva, que s’està  duent a terme des de dilluns a través del perfil d'Instagram del Punt Jove del Bruc, i que té com a principal objectiu conscienciar sobre els diferents tipus de violència masclista i donar visibilitat a aquesta problemàtica.

En aquest sentit, cada dia de la setmana, es parlarà d'un tipus de violència masclista –física, psicològica, sexual, simbòlica, econòmica, institucional–. Aquesta tasca es  farà a partir de fragments de vídeos, de pel·lícules i de sèries on apareixen aquestes violències i, tot seguit, fent preguntes als i les joves en relació a l’escena.

 

Telèfons d’assessorament

  • Contra la violència masclista (atenció 24h) 900 900 120
  • SIE Igualada 93 804 82 65
  • Oficina d’atenció a la víctima (Mossos d’Esquadra, Igualada) 93 875 98 40
     
Darrera actualització: 25.11.2020 | 10:48