L'Ajuntament del Bruc pren mesures per garantir una participació segura en les Eleccions al Parlament 2021

Dimecres, 10 de febrer de 2021 a les 00:00

Per garantir una jornada electoral segura, l'Ajuntament del Bruc està treballant per adaptar i oferir unes eleccions presencials segures per a tots els veïns i veïnes del Bruc adequant l'espai i la nova ubicació del col·legi electoral.

On he d'anar a votar?
A la Sala d'Actes de Can Casas

Horaris recomanats
-De 9 a 12 h, els col·lectius de risc.
-De 12 a 19 h, els votants no pertanyents ni als col·lectius de risc ni en quarantena.
-De 19 a 20 h, el col·lectiu de persones en quarentena (contagiats, contactes estrets i sospitosos).

Com hi puc accedir?
S'habiliten tres cues a la plaça del Pati de Can Casas, la cua de la Mesa A (primer cognom que s'inicia de la A a la K), la cua de la Mesa B (primer cognom que s'inicia de la L a la Z) i la cua dels Vulnerables. Hi haurà senyalització i marques per diferenciar les distàncies entre electors. El punt d'entrada i de sortida estan degudament diferenciats i senyalitzats. Es demana que no s'agrupi gent a la sortida i es mantinguin les distàncies i grups de convivència.

Què necessito per votar?
Cal identificar-se amb algun document oficial (Document Nacional d'Identitat DNI, passaport o permís de conduir). Es recomana portar el vot preparat des de casa, encara que també hi haurà una mesa amb paperetes i cabina de vot. 

Quines mesures s'han pres per garantir la seguretat i salut de tothom?
Es garantirà la distància entre persones seguint l'itinerari indicat, neteja constant i ventilació dels espais.
Hi haurà la persona responsable de seguretat sanitària que informarà en tot moment dels passos a seguir. A l'entrada i a diferents punts hi haurà gel hidroalcohòlic i l'itinerari estarà degudament senyalitzat fins a trobar un segon responsable de seguretat que indicarà l'accés a la mesa i a la sortida.

El membres de les meses aniran degudament protegits amb EPI's, mascaretes, ulleres i pantalles facials, i se'ls controlarà la temperatura.

 

Darrera actualització: 10.02.2021 | 16:47

Imatges