L’Ajuntament del Bruc inicia un procés d’anàlisi i millora de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) amb una enquesta de valoració del servei

Dimarts, 11 de de maig de 2021 a les 00:00

Dintre del pla de millora contínua de la gestió pública municipal iniciat en aquesta legislatura, aquest mes de maig la Diputació de Barcelona inicia una anàlisi de l’actual servei d’atenció a la ciutadania per elaborar un pla amb propostes de millora de l’OAC

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania és el principal servei d’atenció ciutadana de l’Ajuntament del Bruc. Des d’aquesta oficina s’informa i s’acompanya als veïns i veïnes del poble a iniciar moltes de les tramitacions i a canalitzar les demandes a les diferents àrees i regidories del consistori. L’Administració pública, que està al servei del ciutadà, ha de posar-se al dia en aquestes tasques i assegurar-se que es dóna el millor servei possible, de la manera més eficient i efectiva, amb els recursos disponibles.

Amb els canvis de l’administració pública dels darrers anys, el creixement de la població del Bruc i la situació generada per la crisi de la COVID-19, cada dia s’atenen més demandes des de l’oficina, siguin aquestes presencials, telefòniques o telemàtiques. Per aquest motiu, creiem que és necessari repensar el servei i mirar com ho podem fer millor. 

Amb aquest objectiu, el passat més de març l’Ajuntament del Bruc va demanar al Servei d'Assistència a l'Organització Municipal de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona el seu suport tècnic per analitzar el servei actual i definir un pla de millora adequat a la realitat i la dimensió del municipi.

Aquesta assistència s’ha iniciat aquest mes de maig i consistirà en diverses accions per saber què fem, com ho fem i què tenim i acompanyar-nos en la direcció a on volem anar. Una de les tasques d’aquesta fase inicial és posar a disposició de la ciutadania una enquesta de valoració de l’actual servei d’atenció, que esperem sigui ben acollida pels veïns i veïnes que vulguin donar el seu punt de vista del servei. El projecte té una duració prevista de sis mesos, un suport professional que estem ben segurs que serà ben profitós per a tothom.

ENQUESTA
 

Darrera actualització: 11.05.2021 | 12:38

Imatges

OAC