L'Ajuntament del Bruc implementa un servei de gestió integral de personal

Dimarts, 20 de d’abril de 2021 a les 00:00

Dintre del pla de millora contínua de la gestió pública municipal iniciat en aquesta legislatura, aquest mes d’abril s’implementarà un sistema online de control i gestió de l’equip de l’Ajuntament que incorpora un servei de control horari que facilitarà el compliment de la normativa de temps de treball

En el marc de la voluntat de l’Equip de Govern d’implementar sistemes i mecanismes per aconseguir una organització més moderna i donar eines per a fer més àgil la gestió en l’àmbit dels recursos humans de l’Ajuntament del Bruc, i amb la intenció final d’implementar programes de gestió administrativa que facilitin aquesta modernització i optimització de l’organització, l’Ajuntament del Bruc ha contractat un sistema de gestió de personal que optimitza i simplifica els tràmits que han de realitzar els treballadors en relació a la petició de permisos o gestió de la seva jornada laboral.

Amb aquest sistema es dona compliment a la normativa recollida pel Real Decret Llei 8/2019 del 18 de març, que obliga a prendre mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral a la jornada de treball en la qual s’obliga al registre de la jornada laboral efectivament realitzada per les persones treballadores.

Es tracta d’un servei integral que permetrà tenir informació online actualitzada i consultable des d’una aplicació, a la qual podrà accedir cada treballador i treballadora. La persona treballadora podrà consultar el seu registre horari i li facilitarà tot el procediment de gestió de permisos. Aquest sistema agilitzarà tots els tràmits i reduirà el temps de dedicació d'aquestes tasques, s'automatitzaran les tasques actuals.

Per fer aquest servei, s’ha contractat el servei d’una empresa amb un cost de 98 €/mes (1.176,00 €/any) més 91,00 euros inicials per les tasques de la instal·lació.
 

Darrera actualització: 20.04.2021 | 09:14