L’Ajuntament del Bruc condemna la invasió russa d’Ucraïna i expressa el seu rebuig total

Dilluns, 7 de març de 2022 a les 00:00

📢 #COMUNICAT sobre la invasió russa d’Ucraïna 🇺🇦

L’Ajuntament del Bruc condemna la invasió russa d’Ucraïna i expressa el seu rebuig als atacs aeris sobre nuclis urbans, així com l’ús de qualsevol armament militar contra la població civil. Des de l’Ajuntament, ens solidaritzem amb el poble ucraïnès, víctima directa d’aquesta guerra.

🙋🏾‍♀️🙋🏼‍♂️ Vull ajudar a #Ucraïna. Quina és la millor manera?

Seguint les recomanacions del Govern de Catalunya i la majoria d'organitzacions internacionals, així com el comunicat emès aquest darrer diumenge per l’Associació de Collbató per a la Solidaritat, que treballa acollint infants de Txernòbil, us fem arribar la següent informació:

DONACIONS: la manera més efectiva de canalitzar l'ajuda a la població d'Ucraïna és fer aportacions econòmiques a les entitats que estan treballant sobre el terreny. La recollida d’aliments i material des d’aquí, és poc efectiva, perquè és molt cara de transportar i no garanteix que arribi al destinatari final.

ACOLLIMENTS: en el cas de l’arribada de persones refugiades, la gestió es canalitzarà a través de la Generalitat. Si en un futur proper fossin necessàries famílies per acollir, des de l’Ajuntament ho comunicarem i facilitarem el contacte directe amb les entitats que donin suport a aquesta iniciativa.

‼️Voldríem recordar que l’acollida d’infants i joves fins a 18 anys ha de seguir uns requisits molt estrictes per garantir la protecció de l’infant i el seu benestar en tot moment, donada la seva vulnerabilitat.

Les iniciatives d'acolliment de persones refugiades, especialment quan hi ha infants implicats, s'han de fer en tot moment en el marc de la normativa internacional i seguint les indicacions de les autoritats que en són responsables.

ℹ️ Informa’t abans i no tinguis pressa

🕊️ Per la pau

Darrera actualització: 07.03.2022 | 15:02