La Festa de la Mare de Déu de la Font torna a lluir amb el relleu de l’Hereu i la Pubilla i el concert de la Banda de Música del Bruc

Dimarts, 17 de maig de 2022 a les 00:00

El diumenge 15 de maig, la font del safareig i la capelleta de la Mare de Déu del Roser es van omplir de veïns i veïnes per tornar a celebrar la festa tradicional recuperada a finals dels anys 90. L’alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño, va obrir l’acte amb l’agraïment a l’Hereu i Pubilla sortints, l’Oliver i l’Aina, tot fent-los un present d’una foto emmarcada de l’acte dels Hereus i Pubilles de l’Anoia a la Fira d’Igualada coma record del seu any de mandat. A continuació, el Mossèn Bernat Martorell, va fer la missa a la Mare de Déu a on va recordar la importància de l’aigua i va fer el paral·lelismes de la Catedral de la Sagrada Família inspirada en un bosc i la font amb els seus plataners monumentals.

Tot seguit, es va proclamar el nou Hereu i Pubilla 2022, l’Etien i l’Isis, els nous representants del Bruc que amb molta il·lusió van prendre possessió com Hereu i Pubilla tot posant-se la faixa i banda.

Estrena de la Banda de Música del Bruc amb un primer concert breu

La nova Banda de Música del Bruc formada per alumnes de l’Escola de Música del Bruc i per músics professionals i aficionats del Bruc i dels pobles veïns vinculats al poble, van oferir el seu primer concert amb dues peces, Watermelon Man i My Bonnie. Aquesta nova banda de vent i percussió vol aglutinar les persones amants de la música que toquin algun d’aquests instruments. Aquest és un exemple del dinamisme del teixit cultural i associatiu del Bruc, on veïns i veïnes, persones joves i adultes, comparteixen la seva afició a la musica.

Per finalitzar la jornada, es va gaudir d’un petit refrigeri i aperitiu de productes locals del Bruc i del territori.

 

Darrera actualització: 17.05.2022 | 12:54