La Diputació de Barcelona lliura el DIES de Montserrat Parc a l’Ajuntament del Bruc

Diumenge, 9 de febrer de 2020 a les 00:00

El Servei d'Urbanisme de la Diputació de Barcelona ha fet entrega a l'Ajuntament del Bruc del DIES de Montserrat Parc.
El DIES (Document de Diagnosi i Estratègies d'Actuació Urbanística), és un informe que avalua l'estat físic de la urbanització i valora diferents propostes per tal de resoldre els problemes urbanístics, tant des del punt de vista jurídic/legal com des del punt de vista constructiu, avaluant l'impacte econòmic de les diferents propostes d'actuació.
Aquest treball ha estat finançat amb fons de la Diputació de Barcelona, dins dels recursos del Catàleg de Xarxa 2019.
En el si del GTMP (Grup de Treball de Montserrat Parc) ja es va fer una presentació prèvia del document, i es van recollir una sèrie de propostes i suggeriments que majoritàriament s'han recollit a la proposta final.
El mateix GTMP va sol•licitar a la Diputació que el DIES tingués un enfocament social, i que recollís la preocupació dels veïns per les dificultats que poden tenir alguns col•lectius per fer front al pagament de les obres d'urbanització. En aquest sentit, el DIES recull un apartat en el que es fa una primera aproximació a aquesta problemàtica, i n'apunta unes primeres conclusions.
En els propers dies es convocarà una reunió del GTMP per fer la valoració del document, i per decidir la data de la presentació pública de l'informe a tots els veïns; presentació que està previst que es porti a terme al mateix Casal de Montserrat Parc, per part del redactor de l'informe, l'arquitecte Eduard Fenoy.

Podeu trobar el document penjat a la web de l'Ajuntament aquí

Darrera actualització: 18.02.2020 | 14:53