La Consellera de Salut Alba Vergés anuncia que el consultori del Bruc tornarà a obrir al setembre

Diumenge, 21 de de juny de 2020 a les 18:00

La consellera de Salut, Alba Vergés, es va reunir amb l’alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño, i l’equip de govern a Can Casas amb la presència de l'Alcalde De Collbató, Miquel Solà i dos regidors del consistori veí per explicar quin és el full de ruta amb el que treballa Salut per reobrir els consultoris locals. En aquest sentit Vergés li ha transmès que s’està treballant amb la previsió d’obrir el consultori bruquetà el proper mes de setembre. Alhora, l’alcaldessa també ha anunciat que s’ampliarà el consultori local amb un nou espai.

La Consellera de Salut, la igualadina Alba Vergés, s’ha reunit amb l’alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño, i l'Alcalde de Collbató, Miquel Solà, per posar en comú amb quina previsió està treballant el Departament per tal de reobrir els consultoris locals dels dos municipis que comparteixen professionals i CAP de referència. En aquest sentit Vergés ha anunciat que Salut té previst reobrir el consultori del Bruc el proper mes de setembre, tot i estar “atents” en el cas que hi hagués un nou rebrot i les “conseqüències” d’aquest nou episodi.

L’alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño, també ha anunciat que “s’ampliarà el consultori del municipi” ja que l’ajuntament “cedirà i prepararà una nova sala per augmentar la seguretat i el confort del consultori, plenament adaptat i preparat davant les noves condicions provocades per la COVID-19”.

La Consellera ha agraït “l’esforç” que han fet tots els ciutadans i ciutadanes arran de la crisi del coronavirus així com a tots els professionals sanitaris i ha assegurat que “la situació excepcional que hem viscut de pandèmia mundial ens han fet reorganitzar temporalment el sistema d’atenció sanitària i això ha requerit l’esforç de molts i moltes professionals sanitaris”. En aquest sentit Vergés ha explicat que “els bruquetans i bruquetanes són atesos al CAP d’Esparreguera i també amb atenció domiciliària qui ho requereix” per tal de garantir “una correcte atenció sanitària al municipi”.

Darrera actualització: 21.06.2020 | 21:42

Vídeo - Àudio

Consultori del Bruc

Imatges

Consultori del Bruc