Incidències en el sector elèctric: Com i a qui reclamar?

Dijous, 19 de desembre de 2019 a les 00:00

Reclamació a la Direcció General d'Energia pels reiterats talls en el subministrament elèctric al municipi del Bruc

El passat 11 de desembre, l'Ajuntament del Bruc va fer una reclamació a la Direcció General d'Energia, administració pública component en la qualitat del servei, pels  talls en el subministrament elèctric al municipi del Bruc.


Des del mes de juliol de 2019, aquest consistori ha rebut nombroses queixes de veïns de la urbanització Montserrat Parc i veïns d'alguns carrers del nucli urbà pels talls i pujades i baixades de tensió del subministrament elèctric d'Endesa, fets que en molts dels casos han ocasionat desperfectes en electrodomèstics i altres aparells electrònics.


És per aquest motiu que l'Ajuntament del Bruc ha reclamat a la Direcció General d'Energia un anàlisi i l'estudi de les deficiències del servei al Bruc, una avaluació dels problemes i exigeix una resolució tècnica, no únicament de les incidències, sinó dels problemes estructurals de la xarxa de subministrament per garantir la qualitat del servei.


En aquesta reclamació, l'Ajuntament del Bruc, s'ha personat com a intermediari dels ciutadans per fer arribar les nombroses queixes dels abonats.

Darrera actualització: 07.01.2020 | 10:35