Festa de l'Oli de Montserrat, no et perdis l'experiència

Divendres, 25 de març de 2022 a les 00:00

El proper dia 3 d’abril, de 10h a 15h, els municipis del Bruc i Collbató, amb el suport d’Anoia Turisme i el Parc Rural de la Muntanya de Montserrat, celebraran la Primera Festa de l’Oli del Peudemont amb la presentació de “La ruta de l’oli del peu de Montserrat”. Podreu descobrir el paisatge d'oliveres que s’amaga al peu de la muntanya màgica i conèixer els productors i varietats locals.

Divertiu-vos amb la ruta de l’oli amb bicicleta de manera guiada, descobrint un entorn màgic al costat de casa nostra. La ruta inclou un tast d’oli novell i la visita al Centre d’interpretació de l’oli de Collbató, on coneixereu la història i secrets de l’oli de Montserrat. Inscripcions

També podreu comprar en el mercat de l’oli verge extra de les varietats montserratines vera i palomar, aprendrem de les mans del xef manresà Jordi Llobet les delícies de la cuina amb oli premium amb dues activitats per a infants i adults. Hi haurà premis!

Per participar de la sortida guiada pel camí de l’oli en bicicleta cal inscripció prèvia. En cas que no tingueu bicicleta també hi ha l’opció de llogar una e-bike (whatsapp 659 660 961).

Per a més informació i inscripcions descarregueu-vos el programa. Us hi esperem!
 

Darrera actualització: 05.04.2022 | 11:30