Es constitueix el Consell Comarcal de l’Anoia amb representació bruquetana

Dimarts, 1 d'agost de 2023 a les 00:00

El divendres 14 de juliol es va celebrar el Ple de constitució del Consell Comarcal de l’Anoia amb els 33 membres participants. Jordi Parcerisas, presidirà els dos primers anys de mandat, i tot seguit Noemí Trucharte agafarà el relleu els dos últims anys.

El resultat de les passades eleccions municipals del 28 de maig, donava un repartiment de 10 consellers pel grup de JUNTS, 10 per ERC, 9 per PSC, 2 per la CUP, 1 per VOX, i 1 per ARA MONTBUI.

El dilluns dia 31 de juliol es va portar a terme el ple extraordinari configurant el Cartipàs i repartiment de Conselleries. Rafael Galván, regidor i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament del Bruc, formarà part de l’equip de govern de Jordi Parcerisas de Compromís Municipal. Repeteix en la Conselleria d’esports volent donar continuïtat a la feina desenvolupada durant els quatre anys anteriors “L’Anoia gaudeix d’un gran teixit esportiu i continuarem ajudant a promoure i desenvolupar la pràctica esportiva. Des de les escoles s’està fent una gran tasca amb el suport del Consell Esportiu de l’Anoia que nodreix l’esport base en totes les categories i disciplines” “Hem de continuar acompanyant a les entitats i clubs per difondre al màxim els valors i actituds que es treballen en la pràctica esportiva i en garant de bon estat de salut”.

 

Darrera actualització: 01.08.2023 | 13:21