El Tastet de Festa Major, presentació del programa d'activitats

Dilluns, 10 d'agost de 2020 a les 00:00

Comencem la setmana i donem pas a les activitats previstes per aquests dies de Tastet de Festa Major. Una Festa Major simbòlica que celebrarem del 13 al 16 d'agost amb actes descentralitzats per tot el municipi, per facilitar l'aplicació de les mesures de seguretat de distància i aforament i arribar a tothom!

Dijous 13 d’agost

A les 20h es transmetrà el pregó de l’Hereu i la Pubilla 2020 a través del canal de Youtube i les xarxes socials de l’Ajuntament del Bruc

 

Divendres 14 d’agost

De 10 a 12h a la plaça del Pati de Can Casas es podrà recollir la samarreta de Festa Major d’enguany a canvi d'una fotografia amb photocall de cada un dels participants. Només us demanem que ompliu l’autorització d’ús d’imatges que us adjuntem amb el programa imprès i que us podeu descarregar i autocompletar a l’apartat de documents d'aquesta notícia (veure document al lateral).

A les 17h es podrà gaudir de l’espectacle infantil Escalier, a càrrec de Núria Serra de la companyia NS dansa, al teatre del Casal Familiar del Bruc. Aforament limitat per famílies. Les inscripcions es faran a través del formulari abans de dimecres 12 d’agost a les 15h (omplir formulari aquí).

A les 19h, viurem una Cercavila des de casa, des del balcó o finestra. Foc Senglar ens omplirà els carrers de música, gresca i ambient! Recorregut per diferents carrers del nucli del Bruc.

 

Dissabte 15 d’agost

De 10 a 12h en el Casal del Bruc Residencial es podrà recollir la samarreta de Festa Major d’enguany a canvi d'una fotografia amb photocall de cada un dels participants. Només us demanem que ompliu l’autorització d’ús d’imatges que us adjuntem amb el programa imprès i que us podeu descarregar i autocompletar a l’apartat de documents d'aquesta notícia (veure document al lateral).

A les 12h també hi haurà la tradicional Missa de Festa Major a l’Església de Santa Maria del Bruc.

A les 19h, viurem una Cercavila des de casa, des del balcó o finestra. Foc Senglar ens omplirà els carrers de música, gresca i ambient! Recorregut per diferents carrers del Bruc Residencial.

 

Diumenge 16 d’agost

A les pistes del Torrent de l’Illa i a primera hora del matí, de 9 a 12 del migdia, hi haurà el torneig per tripletes de petanca. Majors de 12 anys amb categoria única. Aforament limitat per seguretat i amb inscripció prèvia al formulari abans de dimecres 12 d’agost a les 15h.

De 10 a 12h en el Casal de Montserrat Parc es podrà recollir la samarreta de Festa Major d’enguany a canvi d'una fotografia amb photocall de cada un dels participants  Només us demanem que ompliu l’autorització d’ús d’imatges que us adjuntem amb el programa imprès i que us podeu descarregar i autocompletar a l’apartat de documents d'aquesta notícia (veure document al lateral).

A les 19h, viurem una Cercavila des de casa, des del balcó o finestra. Foc Senglar ens omplirà els carrers de música, gresca i ambient! Recorregut per alguns carrers de Montserrat Parc.


Gaudim amb prudència d’aquest tastet de Festa Major!

Cuidem-nos 💜

Darrera actualització: 10.08.2020 | 15:29