El Bruc proclama els campions de Catalunya de CRI

Dilluns, 24 de maig de 2021 a les 00:00

360 ciclistes han vingut aquest diumenge 23 de maig al nostre municipi a disputar el Campionat de Catalunya CRI. Volem agrair al Club Ciclista els Culets Vermells i a la Federació Catalana de Ciclisme per l’organització de la Prova Ciclista El Timbaler del Bruc, amb el suport de més de 50 persones voluntàries que han passat el matí garantint el bon funcionament i la seguretat de totes les persones participants. També agraïm a tots els veïns i veïnes del Bruc per la seva col·laboració en l’acollida dels corredors i corredores que avui han demostrat el nivell del ciclisme català en aquesta gran festa esportiva.

El tàndem olímpic ha donat el tret de sortida a les dues voltes del recorregut de 7,5 quilòmetres presidit per la muntanya de Montserrat i amb una dificultat tant de desnivell com tècnica que demostren les mitjanes de velocitat dels participants.

David Gómez (Antiga Casa Bellsolà Girona) i Patrícia Ortega (Massi-Tactic) són els campions de Catalunya elit en contrarellotge individual. En la categoria sub-23 Edgar Curto ha signat el doblet de l’Antiga Casa Bellsolà Girona i Nerea Ruiz (CC Meruelo) ha guanyat en la categoria femenina.
S’han proclamat els campions de totes les categories, les masculines i les femenines des de cadet fins a màster, inclosa la de paraciclisme amb Ignasi Dàvila i Joan Font.

L’alcaldessa, Bàrbara Ortuño, ha fet entrega de la placa commemorativa que s’ha volgut fer en homenatge als Promotors del Ciclisme al Bruc, Raúl Molina, Cisco Berenguer, Quim Castellet i Josep Puig.

Una jornada intensa al Bruc amb un recorregut urbà i exigent ha coronat els millors ciclistes catalans en la lluita contrarellotge.

A les 11 del matí, s’ha pogut celebrar la Pedalada popular amb guia. Les famílies del Bruc han gaudit d’una visita guiada amb bicicleta pel Peudemont de Montserrat.

Consulteu els resultats i classificacions.
Fotografies oficials de l'organització: jordi noves, natascha i pedalsdaqui 

Darrera actualització: 24.05.2021 | 15:42