Descarrega’t el model estàndard d’al·legacions de l’A2

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 00:00

El passat dimarts 5 d’abril es va publicar l’anunci al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) amb la informació pública de l’avantprojecte «Adequació, reforma i conservació de l’autovia A-2. Tram: Igualada – Martorell» amb una afectació al terme del Bruc

El nou traçat inclou dues variants en el tram de Collbató al túnel del Bruc. La proposta pel tram del Bruc inclou la construcció d’un tercer carril en els trams que no existeix, una variant de 3.000 metres amb tres viaductes a la zona de Roques Blanques i la construcció d’un tercer túnel del Bruc de tres carrils direcció Lleida. Aquest  nou traçat implicaria l’execució de dues noves rotondes a l’alçada del Bruc de Dalt i davant de Can Pascual (terme municipal dels Hostalets de Pierola).

L’avantprojecte estarà sotmès a informació pública durant un termini de trenta dies hàbils, és a dir, fins al 24 de maig. Durant aquest període es poden presentar al·legacions. La documentació de l’Avantprojecte i de l’Estudi d’Impacte Ambiental està disponible a l’apartat de l’E-tauler de l’Ajuntament del Bruc

La documentació també es pot consultar a la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, amb seu al carrer Marquesa, 12 de Barcelona i a les Corporacions Locals afectades d’Abrera, el Bruc, Castellolí, Collbató, Esparreguera, els Hostalets de Pierola, Igualada, Jorba, Òdena i Martorell, així com a la seu electrònica del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

El dijous 28 d’abril, l’Ajuntament va oferir una xerrada informativa oberta a tothom al teatre del Casal Familiar. L’equip d’advocats que treballa en les al·legacions del municipi ha elaborat un model d’al·legacions amb opció d’afegir-ne (a partir de la segona). Us podeu descarregar el document a l'apartat de documentació, també disponible a recepció de l’Ajuntament.

Per tal de presentar formalment les al·legacions us informem que es poden presentar a l’Ajuntament del Bruc, com a finestreta única.

Les podeu presentar preferentment e-TRAM, o bé presencialment a través de l’OAC. En el cas de precisar suport per complimentar al paràgraf segon de la plantilla d’al·legació (casos individualitzats) us podeu adreçar a l’Àrea d’urbanisme de l’Ajuntament del Bruc. Si presenteu directament les al·legacions al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, a la Direcció General de Carreteres, us agrairíem ens feu arribar una còpia.

Els tràmits es poden presentar directament a la pàgina del Ministeri enllaç, o al registre general de l'Administració General de l'Estat enllaç

Darrera actualització: 12.05.2022 | 14:01