Concursa fent el teu panet de Sant Miquel per aquesta Festa Major Petita del Bruc

Dissabte, 2 de maig de 2020 a les 00:00

Davant el confinament que estem vivint de la crisi sanitària del coronavirus ens hem vist obligats a canviar una mica el format de la tradicional Festa Major Petita del Bruc per protegir-nos tots i seguir les mesures de seguretat establertes durant l’estat d’alarma.

És per això, que us animem a participar al Concurs que hem preparat per tal que vosaltres mateixos elaboreu el vostre propi panet de Sant Miquel des de casa. Us facilitem dues receptes per seguir-ne els passos o per millorar-les!
Recepta vídeo: https://youtu.be/LV6sFpqnCtc
Recepta escrita als documents

El concurs està obert des d’avui dia 2 de maig fins el dijous dia 7 de maig de 2020 a les 17h. Ens podeu enviar les vostres creacions a través del correu electrònic comunicacio@bruc.cat, de missatge de whatsapp 656 94 45 78, o etiquetant-nos a instagram @ajelbruc amb l’etiqueta #panetdelbruc

Participareu en tres premis econòmics que es podran gastar en els comerços del Bruc al llarg d’aquest 2020. El jurat està format per quatre representants del poble que valorarant cinc paràmetres, entre ells la cocció visual, la forma, la originalitat, la participació en la elaboració i si aquesta ha sigut manual. Consultesu les bases legals per a més informació.

Per participar en aquest concurs confinat podeu fer-ho enviant-nos tres fotografies (procés de preparació, d’elaboració i del resultat final) o també amb un vídeo.

El divendres 8 de maig, dia de Sant Miquel, a les 12h del migdia es donaran els guanyadors d’aquest concurs confinat, i a les 12.30h el mossèn beneirà a tots els panets que haurem fet des de totes les cases bruquetanes a través d’una missa online. És tradició guardar aquest panet beneït a casa, protegeix de malalties i de la mala estrugança fins l’any següent.

Animeu-vos a participar en aquest panet confinat i no perdem les tradicions culturals tant nostres, d’una manera diferent, més segura per a tots nosaltres, però igual de participativa.

 

Darrera actualització: 05.05.2020 | 15:58