Aquest Sant Jordi omplim les llars de manualitats

Dimecres, 22 d'abril de 2020 a les 00:00

Aquest any celebrem el Sant Jordi des de casa, i us oferim activitats previstes per a diferents col·lectius i que s'adapten al gust de cada un de nosaltres. Omplirem les llars de manualitats, crearem un drac de cartró o una rosa de paper, llegirem contes a infants o dibuixarem nous punts de llibre, estamparem roses de mils colors, en definitiva farem volar la imaginació

Comparteix amb nosaltres una fotografia de la teva creació a comunicacio@bruc.cat o etiqueta'ns a instagram amb #elbrucsantjordi

Aquestes són algunes de les propostes per aquest Sant Jordi virtual 

Escola El Bruc
Aquest any no podrem sortir al carrer a celebrar Sant Jordi i per això hem decidit apropar-vos les paradetes fins a casa vostra perquè ho pugueu gaudir d’una manera diferent.
Que ho passeu molt bé amb aquest passeig virtual que us proposem. Heu de passejar per les següents paradetes i trobareu moltes sorpreses. 
Descobriu-les en aquest enllaç: escolaelbruc.cat 

Escola Bressol La Cadireta
Aquest any, el nostre Sant Jordi és ben diferent, però amb tot el carinyo, us hem muntat una petita llegenda amb els recursos que teníem.
Escolteu i mireu el conte en aquest enllaç: Facebook Escola Bressol La Cadireta

El Punt Jove
Sant Jordi confinat i en perspectiva de gènere!
En un 23 d’abril insòlit, l’Anoia Jove des dels diferents instagrams (en el nostre cas #elpuntjovedelbruc) ofereix una proposta per viure aquesta diada tan especial que es suma a les diferents iniciatives de llibreters, floristes i altres gremis per no perdre la il·lusió pel que és un dels dies més bonics de la cultura catalana.
El passat dilluns dia 20, des de les diferents xarxes de municipis que conformen l’Anoia Jove, es llançaven un conjunt de publicacions on s’instava als propis joves amb preguntes sobre quina era la seva versió personal i creativa de la pròpia llegenda i conte de Sant Jordi. Una vegada recopilades les diferents respostes i versions, es procedia a la reescriptura del conte tradicional i plasmar el conte a través de la il·lustració en mans d’una artista jove i molt talentosa de la comarca: Aina Valls Elias (@bollotinta).
En definitiva, una iniciativa que intenta donar la millor cara en temps difícils i que ajuda a que, encara que telemàticament, l’Anoia Jove pugui seguir al costat de tots els i les joves de la comarca que necessitin i requereixin d’acompanyament.

La Gent Gran
Ens animen a decorar els balcons i finestres del Bruc al gust de cadascú

La Biblioteca del Bruc Verge de Montserrat
Ens convida a compartir quins són els llibres que estem llegint

 

Darrera actualització: 24.04.2020 | 09:57