Aquest juliol torna la Ruta de la Tapa del Bruc

Dimecres, 23 de juny de 2021 a les 00:00

La proposta gastronòmica que va triomfar l’estiu de l’any passat

Des de l’Ajuntament del Bruc, els restaurants i bars del municipi i amb el suport de la Diputació de Barcelona es posa en marxa durant tots els dijous a la nit del mes de juliol (1, 8 15, 22 i 29 de juliol de 2021) la proposta gastronòmica “Ruta de la Tapa del Bruc”, una iniciativa que té per objectiu promocionar la gastronomia, apostar pel producte local i reactivar el sector després de la crisi generada per la COVID-19.

Els restaurants i bars adherits a la Ruta de la Tapa ens proposen 5 tapes inèdites amb producte local i beguda per només 3,5€. Per tal de participar a la Ruta de la Tapa només cal que aconsegueixis el cartró de participació als restaurants participants de la Ruta on a part de conèixer les degustacions proposades per cada establiment podràs optar a diferents sortejos i concursos. Els restaurants participants a la Ruta de la Tapa 2021 són els següents: Cal Cobix, La Llar, Bar Gaia (Anna), Blue Bar i el Bar Granada.

Per tal d’entrar al sorteig d’un Lot de productes del Bruc “Bruquetíssim” hauràs de tastar totes les tapes dels restaurants participants on et segellaran la tapa consumida. Un cop tinguis tot el cartró marcat amb els segells, diposita’l a les urnes habilitades en qualsevol dels restaurants de la ruta.

A més a més, es proposa votar la millor tapa de la Ruta 2021. Tothom que voti en el concurs de la millor tapa podrà optar al sorteig d’un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador. Només has d’omplir el teu vot i dipositar-ho a les urnes habilitades en qualsevol establiment participant.

El dia 13 d’agost coneixerem el restaurant guanyador de la millor tapa d’aquesta edició i als guanyadors dels dos sortejos.

Si vols tenir la informació a temps real i conèixer les bases de participació entra a www.bruc.cat/rutadelatapa
 

Darrera actualització: 25.06.2021 | 13:49

Imatges