4 Sessions Webinar Estalvi en el rebut elèctric amb El Bruc Eficient

Dijous, 9 d'abril de 2020 a les 00:00

Després de l'èxit de participació de les sessions de webinar d'estalvi energètic, us tornem a proposar una segona edició per aquelles persones que vulguin aprofitar aquests dies de confinament per aprendre i aplicar mesures d'estalvi a casa seva que permetin baixar el rebut elèctric.

Podem arribar a estalviar més de 300€/any amb aquests petits canvis.
Sabies que amb una nevera A+++ pots arribar a estalviar més de 1000€/cicle de vida, respecte a una nevera de més de 15 anys! o que amb una tarifa indexada o de Mercat regulat pots estalviar més de 200€/any. Amb una senzilla temporització de l'escalfador elèctric de l'aigua de casa teva pots estalviar fins a 250€ a l'any del teu rebut de la llum. Canviant a una comercialitzadora 100% renovable i pagarem entre un 10-30% menys! Descobrim totes les claus per estalviar en aquestes sessions.

 • Dimarts 14 d’abril a les 19h
  Introducció, conèixer el rebut elèctric, possibilitats d’estalvi i accés a dades
 • Dimecres 15 d’abril a les 19h
  Modificar la potència i tarifa d’accés
 • Dijous 16 d’abril a les 19h
  Estalvi energètic, etiquetatge d’electrodomèstics i bones pràctiques
 • Divendres 17 d’abril a les 19h
  Canviar a comercialitzadora verda i econòmica

Inscriu-te de forma gratuïta a les quatre sessions que el grup motor de Transició Energètica del Bruc ha preparat per a la propera setmana i que ens serviran per estalviar en el rebut elèctric de casa nostra.

Les sessions es realitzaran a través de l'aplicació online zoom.us i 3 hores abans de cada sessió rebreu un correu electrònic amb la invitació.#estalvienergètic

 

Darrera actualització: 09.04.2020 | 21:09