S’inicia el termini per presentar la subvenció per la compra de llibres i material informàtic

Dilluns, 23 d’agost de 2021

Des del dia 13 d’agost i fins el dia 17 de setembre de 2021, es poden presentar sol·licituds per demanar les subvencions per la compra dels llibres i material informàtic de P3 a 4t ESO dels alumnes empadronats al Bruc.

La sol·licitud es presenta través del canal e-tram mitjançant una instància genèrica del web municipal i adjuntant el document annex (1 o 2) emplenat degudament i la documentació sol·licitada.

La dotació pressupostària per a la present convocatòria és de 4.200,00 €.

Aquesta subvenció pretén donar suport a aquelles famílies que hagin vist afectada la seva situació social i econòmica per la crisi sanitària, així com aquelles que ho necessitin. La subvenció serà per alumne i tindrà tres tipologies: subvenció del 50% i del 80% per la compra dels llibres (segons puntuació) i del 70% per la compra del Chromebook dels alumnes de 1r ESO del IES Collbató que compleixin els requisits definits en les bases (consultar bases adjuntes).

El dia 30 de setembre es farà públic el llistat de les subvencions atorgades en el web municipal i durant tot el mes d’octubre es podrà presentar la documentació justificativa pel seu cobrament i el pagament es realitzarà durant el mes de novembre.
 

Darrera actualització: 25.08.2021 | 11:11