17 famílies del poble es beneficien de la segona edició de la subvenció extraordinària per a la compra de llibres i equips informàtics obligatoris

Dilluns, 3 de gener de 2022 a les 00:00

Donada la persistència de la situació generada per la COVID-19, el passat estiu es va obrir la segona edició de la convocatòria extraordinària de la subvenció per la compra de llibres i material informàtic dels i les alumnes empadronats al Bruc

Amb aquesta subvenció es vol donar suport a aquelles famílies que han vist afectada la seva situació social i econòmica per la crisi sanitària, així com aquelles que ho necessiten. La subvenció és per alumne i té tres tipologies d’ajut: subvenció del 50% i del 80% per la compra dels llibres (segons puntuació) i una única subvenció del 70% per la compra de l’equip informàtic obligatori dels alumnes de 1r ESO de l'IES Collbató.

Aquesta partida d’ajuts socials estava dotada de 4.200 € i s’ha finançat amb l’atorgament d’una subvenció extraordinària per la COVID-19 que es va demanar l’any passat a la Diputació de Barcelona per cobrir les despeses inesperades que va generar la crisi sanitària al nostre consistori.

La convocatòria es va publicar a principis d’agost i s’ha prorrogat fins el 30 de setembre, per garantir que arribava al màxim de famílies possible. Finalment s’ha donat ajuts a 17 famílies, de les 19 que s’han presentat en aquesta convocatòria i han justificat la despesa. Amb un total de 2.175,85€ atorgats, s’ha pogut donar suport a la compra de material escolar i l’ordinador de 1r d’ESO de 33 alumnes empadronats al Bruc, amb una mitjana de 127,94€ per família.

Darrera actualització: 03.01.2022 | 09:51