Prova ciclista El Timbaler del Bruc i Campionat de Catalunya de contrarellotge individual

Diumenge, 23 de maig de 2021 de 09.00 h a 15.00 h

El proper 23 de maig es disputarà la primera prova ciclista El Timbaler del Bruc. Durant tota la cursa es podrà gaudir del paisatge de la vesant sud-est de la muntanya de Montserrat.

La cursa, enguany serà el Campionat de Catalunya per a totes les categories, les masculines i les femenines, acollint així als millors ciclistes d’arreu. El recorregut, marcat per l’orografia, és força exigent amb una pronunciada pujada de sortida, continus tobogans fins arribar a la baixada final que ens retornarà al nucli del Bruc, d’on es realitzarà el punt de sortida i d’arribada.

El diumenge 23 de maig, a les 11h del matí, hi haurà una sortida guiada amb bicicleta per als veïns i veïnes del Bruc. L’aforament a la sortida amb bicicleta és limitat i s’haurà de reservar prèviament a través de l’Ajuntament del Bruc a partir del dia 11 de maig, trucant al 93 771 00 06 o omplint el formulari de participació. Les inscripcions al Campionat de Catalunya seran de la manera habitual al canal de la Federació Catalana de ciclisme.

La prova ciclista El Timbaler del Bruc està organitzada pel club ciclista Els Culets Vermells juntament amb la colla els Bruckers i l’Ajuntament del Bruc, en coordinació amb la Federació Catalana de Ciclisme. 

Més informació del recorregut: https://www.facebook.com/Prova-Ciclista-El-Timbaler-101148488761578

 

Darrera actualització: 19.05.2021 | 13:57