Let's Clean Up al Bruc

Diumenge, 20 de setembre de 2020 de 10.00 h a 13.00 h

En aquesta edició, s'han escollit diversos punts d'intervenció per evitar la concentració de persones i s'han escollit dos torrents del municipi que han estat especialment afectats durant els aiguats del 2020, que a data d'avui ha acumulat quatre episodis d'intenses pluges. El Torrent de l’Illa, un torrent que se situa al llarg del nucli del poble del Bruc, s'ha dividit en tres trams (refugi antiaeri, pont i Can Serrat) i el Torrent del Castell del Bruc Residencial, en l'extrem sud del terme municipal. En aquesta edició  també s'ha inclòs el Refugi d’Agulles, dins el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, per aquells que vulguin aprofitar la jornada de neteja per visitar la Regió d'Agulles a l'extrem nord-oest de la muntanya.
 
Les persones voluntàries poden seleccionar quina és la zona que volen actuar un cop facin la inscripció online: https://www.bruc.cat/actualitat/inscripcio-a-leuropean-clean-up-day-al-bruc-2020/

Tots els voluntaris disposaran del material necessari i instruccions per realitzar aquesta tasca i només és necessari portar mascareta i guants en tot moment. El número de persones en cada zona estarà limitada a 10. 

Darrera actualització: 16.09.2020 | 15:01