Chicuelo i Mezquida | Musicalbruc'20

Dissabte, 12 de desembre de 2020 a les 19.00 h

Amb el títol de MusicalBruc’20, per somiar! l’Associació El Bruc amb la Cultura i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Bruc han preparat la 7a. edició del festival.

NO HAY DOS SIN TRES

Diego Gómez “Chicuelo” guitarra    
Marco Mezquida piano
Paco de Mode percussió

Chicuelo i Mezquida diuen: “ és el títol del nostre segon disc i és una picada d’ull al tercer membre del trio, el nostre estimat Paco de Mode, i també és una manera de dir-vos que aquest trio està molt viu i evoluciona amb tan bona connexió i vitalitat que ja estem pensant en un futur tercer disc. Aquest és el nostre segell, la nostra humil aportació al món on vivim : música original, composicions pròpies plenes d’intensitat, passió i connexió per fer-vos vibrar i gaudir”.

Dos excepcionals músics que han portat la seva química i el seu personal estil musical per alguns dels escenaris més prestigiosos del món. Nosaltres tindrem la immensa sort de veure’ls en acció al Bruc.

Tots el concerts tindran lloc a les 19:00h al Casal del Bruc, respectant les mesures de seguretat. Les entrades, a un preu d'entre 10 i 12€, es poden adquirir a través del web elbruc-cultura.cat, a l’estanc del Bruc o a la taquilla del teatre abans de cada concert.

Darrera actualització: 30.11.2020 | 12:16