BioBlitz al coll de Can Maçana de Montserrat

Dissabte, 28 de de maig de 2022 de 09.00 h a 15.00 h

Vols aprendre sobre biodiversitat de la mà de científic/ques especialistes? Vine a Montserrat-Coll de Can Maçana el dissabte 28 de maig i participa en una activitat de ciència ciutadana per aprendre i gaudir de la natura!

Us proposem participar al BioBlitz de Montserrat-Coll de Can Maçana, realitzant diversos itineraris per tal de descobrir el màxim nombre d'espècies tant d'animals, plantes i líquens, tot aprenent sobre les tècniques d'estudis científics de camp.

En aquesta edició, es realitzaran 8 itineraris d'unes dues hores cadascun (podeu escollir participar en els que més us interessin): Vegetació//Líquens//Insectes//Ocells-Anellament//Mamífers//Rat-penats//Papallones nocturnes//Geologia

Amb la col·laboració del Geoparc de la Catalunya Central, es realitzarà un itinerari per a donar a conèixer la riquesa geològica de l'entorn, i a mig matí, científics del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) faran un taller obert a tothom per a donar a conèixer projectes de ciència ciutadana relacionats amb la biodiversitat.

Inscripció prèvia: https://www.fundaciocatalunya-lapedrera.com/ca/agenda/bioblitz-montserrat-coll-can-macana

Darrera actualització: 16.05.2022 | 14:28