Albert Guinovart i Miquel Bofill | Musicalbruc'20

Diumenge, 27 de desembre de 2020 a les 19.00 h

Amb el títol de MusicalBruc’20, per somiar! l’Associació El Bruc amb la Cultura i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Bruc han preparat la 7a. edició del festival.

DREAMS

Albert Guinovart piano
Miquel Bofill saxos

El pianista i compositor Albert Guinovart juntament amb el saxofonista Miquel Bofill ens presentaran al Bruc el seu àlbum “Dreams”. Bofill i Guinovart tenen trajectòries comunes i paral·leles que els situen entre les figures més representatives del panorama musical sorgit a Barcelona els darrers trenta anys. Quan dos artistes es coneixen des de fa molts anys, el diàleg que estableixen en un escenari està ple de complicitats que només la música pot transmetre. Així és com se sent Miquel Bofill quan toca les obres que ha composat i que interpreta amb ell, el seu amic Albert Guinovart. Dues personalitats que han tocat juntes en innombrables vegades, des de que es van presentar formant duet al Conservatori de Rotterdam l’any 1986. 

“Dreams” son preludis, sonates i fantasies sobre èxits del compositor per a diferents saxos i piano.

Tots el concerts tindran lloc a les 19:00h al Casal del Bruc, respectant les mesures de seguretat. Les entrades, a un preu d'entre 10 i 12€, es poden adquirir a través del web elbruc-cultura.cat, a l’estanc del Bruc o a la taquilla del teatre abans de cada concert.

Darrera actualització: 02.11.2020 | 09:04